Biban de mare la cuptor cu sos romesco

Biban de mare la cuptor cu sos romesco
Bibanul de mare copt cu sos romesco ar putea fi doar fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar rețeta pe care ai căutat-o. Această rețetă servește 6. Acest fel principal are 494 calorii, 57G de proteine, și 22g de grăsime pe porție. Pentru $5.93 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, lămâi, alune și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 118 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este o scump rețetă pentru fanii mâncării Europene. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este super. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Biban De Mare La Cuptor Cu Sos De Ierburi, Biban De Mare La Cuptor Cu Sos Ponzu De Ghimbir, și Biban de mare la cuptor cu roșii.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 220C / ventilator 200C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Introduceți toate legumele într-o tavă de prăjire cu căței de usturoi necojite. Condimentați, turnați peste 4 lingurițe de ulei de măsline și aruncați împreună. Prăjiți timp de 20 de minute până când începeți să se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa SosulPlus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
3
Uscați peștele cu hârtie de bucătărie, apoi tăiați pielea pe ambele părți cu un cuțit ascuțit. Condimentați interiorul peștelui, apoi umpleți cu feliile de lămâie și jumătate din ierburi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
4
Așezați deasupra legumelor, stropiți cu mai mult ulei, împrăștiați cu restul ierburilor, apoi prăjiți timp de 20-25 de minute. Când peștele este gătit, carnea se va simți mai fermă, iar înotătoarea dorsală (cea mare de pe spate) se va îndepărta ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
5
Ridicați peștele și jumătate din legume pe o farfurie de servire și acoperiți cu folie pentru a se încălzi. Puneți restul de legume și cea mai mare parte a sucului din tava de prăjire într-un robot de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
6
Adăugați oțetul și alunele, amestecați până se omogenizează, apoi verificați condimentul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluneAlune
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
7
Serviți peștele cu legumele și sosul, ridicând fileurile de pe os.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
2 Cepți Mărunțiți2 Cepți Mărunțiți
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Seabass. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ziobaffan organic Pinot Grigio cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa organic Pinot Grigio are arome proaspete bogate de mere și pere, cu note de citrice care se estompează într-un buchet floral, iar pe gust este luminos și proaspăt, cu arome minunate de fructe.ZIOBAFFA Pinot Grigio se împerechează bine cu o gamă largă de bucătării mai ușoare, în special pește/crustacee, păsări de curte, paste în sos de smântână și brânzeturi mai moi. Este, de asemenea, un aperitiv ideal. Amestec: 100% Pinot Grigio
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții6
Scor De Sănătate100
Revista