Biban de mare la cuptor cu sos romesco
Bibanul de mare copt cu sos romesco ar putea fi doar fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar rețeta pe care ai căutat-o. Această rețetă servește 6. Acest fel principal are 494 calorii, 57G de proteine, și 22g de grăsime pe porție. Pentru $5.93 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, lămâi, alune și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 118 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este o scump rețetă pentru fanii mâncării Europene. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este super. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Biban De Mare La Cuptor Cu Sos De Ierburi, Biban De Mare La Cuptor Cu Sos Ponzu De Ghimbir, și Biban de mare la cuptor cu roșii.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 220C / ventilator 200C / gaz
Introduceți toate legumele într-o tavă de prăjire cu căței de usturoi necojite. Condimentați, turnați peste 4 lingurițe de ulei de măsline și aruncați împreună. Prăjiți timp de 20 de minute până când începeți să se înmoaie.
Uscați peștele cu hârtie de bucătărie, apoi tăiați pielea pe ambele părți cu un cuțit ascuțit. Condimentați interiorul peștelui, apoi umpleți cu feliile de lămâie și jumătate din ierburi.
Așezați deasupra legumelor, stropiți cu mai mult ulei, împrăștiați cu restul ierburilor, apoi prăjiți timp de 20-25 de minute. Când peștele este gătit, carnea se va simți mai fermă, iar înotătoarea dorsală (cea mare de pe spate) se va îndepărta ușor.
Ridicați peștele și jumătate din legume pe o farfurie de servire și acoperiți cu folie pentru a se încălzi. Puneți restul de legume și cea mai mare parte a sucului din tava de prăjire într-un robot de bucătărie.
Adăugați oțetul și alunele, amestecați până se omogenizează, apoi verificați condimentul.
Serviți peștele cu legumele și sosul, ridicând fileurile de pe os.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Seabass. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ziobaffan organic Pinot Grigio cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa organic Pinot Grigio are arome proaspete bogate de mere și pere, cu note de citrice care se estompează într-un buchet floral, iar pe gust este luminos și proaspăt, cu arome minunate de fructe.ZIOBAFFA Pinot Grigio se împerechează bine cu o gamă largă de bucătării mai ușoare, în special pește/crustacee, păsări de curte, paste în sos de smântână și brânzeturi mai moi. Este, de asemenea, un aperitiv ideal. Amestec: 100% Pinot Grigio