Biban de mare cu Salsa de roșii și măsline negre

Biban de mare cu Salsa de roșii și măsline negre
Rețeta biban de mare cu roșii și Salsa de măsline negre ar putea satisface pofta ta mexicană în jur 45 minute. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 308 calorii, 26g de proteine, și 21g de grăsime pe porție. Pentru $3.33 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați fileuri de biban de mare, mărar, roșii de struguri și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma mărarul, puteți urma acest fel principal cu Desert De Ciocolată Cu Zmeură Quesadilla #Choctoberfest ca desert. Cu o lingură scor de 68%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Biban de mare negru prăjit cu salată de roșii și măsline, Bas de Apă Dulce braconat cu salsa răcoritoare de măsline verzi de roșii, și Bas negru cu vinetă caldă de rozmarin-măsline pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu, frecați fileurile de biban de mare cu 2 linguri fiecare din sucul de lămâie și uleiul de măsline și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Biban De MareFileuri De Biban De Mare
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Lăsați să stea la temperatura camerei timp de 20 de minute.
3
Între timp, într-un castron mediu, aruncați măslinele cu roșiile, busuiocul, mărarul și chile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Adăugați 2 linguri de ulei de măsline și restul de 1 lingură de suc de lămâie și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
5
Într-o tigaie mare antiaderentă, încălziți restul de 1 lingură de ulei de măsline până la sclipire. Uscați peștele și adăugați-l în tigaie, cu pielea în jos. Gatiti pestele la foc mare pana cand pielea se rumeneste, aproximativ 4 minute. Întoarceți și gătiți până când peștele este doar alb, cu aproximativ 4 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Transferați peștele în farfurii și acoperiți cu salsa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dientes De AjoDientes De Ajo
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Seabass funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este St.Michael-Eppan Anger Pinot Grigio. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
În funcție de sol și microclimat, Pinot gris variază de la un simplu vin de zi cu zi până la creșteri absolute de vârf. Podgoriile calde, expuse la soare ale locurilor Anger, cu solurile lor argiloase de pietriș de calcar, sunt un exemplu de manual. Anger Alto Adige Pinot Grigio are o structură nobilă, un echilibru frumos și o aciditate fină – ceea ce îl face o plăcere absolută de băut. Albul puternic se potrivește bine cu ciorba de pește și pește, pieptul de bibilică sau fileul de vițel.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate27
Revista