Nevoie de o fără gluten, fără lactate, întreg 30 și felul principal pescatarian? Bibanul de mare cu melanj de legume ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. O porție conține 176 calorii, 22g de proteine, și 6g de grăsime. Pentru $2.32 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de coajă de lămâie, dovlecei, biban de mare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma dovleceii, puteți urma acest fel principal cu Zucchini Desert Squares ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. În general, această rețetă câștigă o scor mare spoonacular de 86%. Rețete similare includ Biban de mare cu melanj vegetal, Melanjul de legume al lui Russ, și Biban de mare negru în bulion de legume de primăvară.
Instrucțiuni
1
Se încălzește cuptorul la 425.
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De Pui
2
Topiți 1 lingură de unt într-o tigaie antiaderentă de 10 inci la foc mediu-mare. Gatiti ceapa si morcovii in unt 2 minute, amestecand frecvent. Se amestecă ardeiul gras. Gatiti 1 minut, amestecand frecvent. Se amestecă dovlecelul, 1 linguriță coaja de lămâie, sarea și tarhonul. Gatiti 1 minut, amestecand frecvent; se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Tăiați peștele în 4 bucăți de servire (pielea poate fi lăsată aprinsă). Dacă peștele are piele, așezați pielea de pește cu fața în jos într-un vas de copt dreptunghiular uns, 11x7x1 1/2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
4
Se amestecă ingredientele rămase; răspândit peste pește. Lingură amestec de legume în jurul peștelui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Bomboane De Caracatiță Brite
5
Coaceți descoperit 20 până la 25 de minute sau până când peștele se fulgi ușor cu furculița.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De Pui
6
Îndepărtați pielea de pește înainte de servire, dacă doriți.
Seabass funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.