Biban de mare alb cu gust de portocale-fenicul
Bibanul de mare alb cu gust de portocale-fenicul ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană are 316 calorii, 32g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Pentru $3.31 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați măsline castelvetrano, unt, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Piele crocantă biban de mare negru cu avocado, Tomatillo și gust de fenicul, Biban de mare cu fenicul, roșii și portocale, și Bas Cu Dungi Portocalii-Fenicul Prăjit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 4 ingrediente, 1/8 linguriță sare și 1/8 linguriță piper negru într-un castron mediu, amestecând cu un tel.
Scoateți frunzele din bulbul de fenicul; tăiați frunzele pentru a măsura 2 linguri.
Scoateți și aruncați tulpinile.
Tăiați bulbul de fenicul în jumătate pe lungime; aruncați miezul. Tăiați subțire bulbul de fenicul.
Adăugați fenicul feliat, secțiuni de portocale, ceapă și măsline la amestecul de suc de portocale; aruncați ușor pentru a acoperi. Se amestecă frunzele de fenicul.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Presărați peștele uniform cu restul de 1/4 linguriță de sare și restul de 1/4 linguriță de piper.
Adăugați unt în tigaie; se învârte până se topește untul.
Adăugați pește în tigaie; gătiți 4 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Seabass. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.