Biban De Mare Aburit, Stil Cantonez
Biban de mare aburit, stilul cantonez este un fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 321 calorii, 32g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru $3.21 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați vin, usturoi, biban de mare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este bun. Încercați Bas aburit în stil chinezesc, Rețetă de biban de mare aburit (în stil thailandez), și Bas negru aburit cu Pesto în stil Sicilian pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți peștele în interior și în exterior cu 1/4 cană de vin.
Selectați un platou rotund sau oval suficient de mare pentru a ține peștele, dar care se va potrivi în partea superioară a unei ustensile aburitoare. Acesta ar putea fi un abur tradițional chinezesc din bambus sau metal sau un abur cu scoici în stil occidental.
Așezați peștele pe platou și așezați platoul în partea de sus a vaporului. Acoperiți și aburiți peste apă clocotită timp de 10 până la 15 minute.
Între timp, pregătiți baza de sos combinând cele 2 linguri de vin, usturoi, scallions, ghimbir și zahăr într-un castron mic.
Verificați peștele pentru coacere. Când este gătită, carnea va fi albă și va trage ușor din oase.
Scoateți platoul și turnați lichidul care s-a acumulat în jurul peștelui.
Încălziți uleiul într-un wok sau o cratiță, iar când este fierbinte, adăugați baza de sos. Gatiti, amestecand pana fierbe sosul.
Se toarnă mai întâi sosul de soia peste bibanul de mare, apoi se toarnă sosul fiert peste pește.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Seabass funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Maysaran arsheen Pinot Gris. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.
![Maysara Arsheen Pinot Gris]()
Maysara Arsheen Pinot Gris
O expresie strălucitoare de fructe chiar în față, salutându-ți palatul cu note de iarbă tăiată într-o zi caldă. Vinul este ancorat de aciditate crocantă, dar nu atât de mult încât să copleșească o tachinare trecătoare de dulceață care te lasă zâmbind. Arsheen are un caracter inteligent, revigorant, care va conferi claritate unei game de preparate din pește, păsări și carne de porc.