Bețișoare De Pește Coapte
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați bețișoarele de pește coapte. Această rețetă servește 4 și costă 2,2 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 214 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. 15 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați făină de patiserie de cereale, sare kosher și piper măcinat, pâine de cereale și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este super. Rețete similare includ Bețișoare De Pește La Cuptor Cu Lămâie, Bețișoare De Pește La Cuptor, și Bețișoare De Pește Coapte Cu Sos Tartar.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. sare și piper bețișoarele de pește.
Așezați făina pe o farfurie cu margini și condimentați cu usturoiul, amestecând cu o furculiță și dați deoparte.
Așezați pâinea și ierburile (dacă utilizați) într-un robot de bucătărie și pulsați până la uniformizare, dar nu prea mici. Condimentează cu sare și piper.
Transferați pesmetul într-un vas de copt superficial sau într-o farfurie cu margini și dați deoparte.
Bateti oul si 1 lingura de apa intr-un bol mediu. Dragați o bucată de pește în făină, scuturați ușor excesul, apoi înmuiați peștele în amestecul de ouă, apoi pesmetul, apăsând ușor în firimituri. Repetați cu bucățile de pește rămase.
Așezați un suport metalic de răcire deasupra unei foi de copt și ceață cu ulei de măsline.
Așezați bețișoarele de pește pe raft și coaceți până când peștele este gătit, aproximativ 12 minute. (Pentru o rumenire uniformă, puteți întoarce peștele la jumătatea timpului de gătit și pulverizați a doua parte cu ulei de măsline.)
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Alois Lageder Terran Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti]()
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti
# 51 Wine Spectator Top 100 din 2021Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio este de culoare galben strălucitor, cu arome înflorite pronunțate, cu o notă de condiment; cu corp mediu, cu o mineralitate bună și un finisaj precis.Se împerechează bine cu pește și crustacee, păsări de curte, carne albă ca aperitiv sau cu masa