Bezea De Zmeură Și Piper Roz
Bezea de zmeură și piper roz este un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap rețetă cu 48 de porții. Acest hor d ' oeuvre are 20 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Pentru 5 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Mergeți la magazin și ridicați scurtarea, albușurile de ou, coloranții alimentari și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar totuși fixabil). Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Ingredientul Secret (boabe de piper roz): boabe de piper roz și Pa, Miel Au Piper Roz Poivre, și Stridii cu Mignonette de piper roz.
Instrucțiuni
Așezați albușurile într-un castron mare; lăsați să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute.
Adăugați cremă de tartru și sare; bateți la viteză medie până se formează vârfuri moi. Adăugați treptat zahăr, câte 1 lingură la un moment dat, bătând la înălțime până se formează vârfuri lucioase rigide și zahărul se dizolvă. Bateți extractul și colorantul alimentar, dacă doriți.
Tăiați o gaură mică în colțul unei pungi de patiserie sau plastic; introduceți un vârf mare de stea. Umpleți punga cu amestec de albus de ou. Țeavă 1-1 / 4-in.- fursecuri cu diametrul pe foi de copt tapetate cu hârtie pergament.
Se coace la 300 de euro timp de 20-25 de minute sau până se fixează și se usucă. (Opriți cuptorul; lăsați bezea în cuptor timp de 1 oră.)
Scoateți la rafturi de sârmă.
Într-un cuptor cu microunde, topiți chipsurile de ciocolată și scurtarea; se amestecă până se omogenizează.
Stropiți peste fursecuri; se presară cu boabe de piper. A se păstra într-un recipient etanș.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Antipasti funcționează foarte bine cu vinul spumant și cu spumantul ros Euro. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Ruffino Prosecco realizat cu struguri organici cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
![Ruffino Prosecco făcut cu struguri organici]()
Ruffino Prosecco făcut cu struguri organici
Buchetul este parfumat și plin de note de fructe. Are arome curate de mere, pere și citrice, însoțite de indicii de Glicine. Clare, curate și delicate, cu bule fine pe palat. Aromele Intense de mere și piersici duc la un finisaj plăcut, cu fructe persistente și note florale.