Bezea de alune cu Kumquat Conserva
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați bezea de alune cu Kumquat Conservan. Această rețetă face 6 porții cu 462 calorii, 6g de proteine, și 37g de grăsime fiecare. Pentru $1.37 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de scorțișoară, conserva kumquat, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este solid. Încercați Bezea de alune cu pralină de alune și sos de ciocolată, Bezea Cu Alune, și Bezea De Ciocolată-Alune pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 30
Bateți albușurile cu un mixer la viteză mare până se spumează. Bateți în zahăr, adăugând 1 lingură. la fiecare 20 până la 30 de secunde, până când bezea ține vârfuri ferme atunci când bătăile sunt ridicate. Bateți în 3/4 linguriță. extract de vanilie și scorțișoară. Îndoiți toate nucile. Scoateți bezea în 6 movile pe o foaie de copt tapetată cu hârtie pergament.
Coaceți bezea 30 de minute. Reduceți cuptorul la 200 și coaceți până când bezeaua este fermă și crocantă, cu 1 1/4 ore mai mult. Opriți cuptorul; lăsați bezeaua să stea cel puțin 1 oră sau peste noapte.
Bateți smântâna cu restul de 1/2 linguriță. extract de vanilie într-un castron până se îngroașă. Îndoiți crme frache și lingură în 6 boluri puțin adânci. Puneți o bezea pe fiecare și lingurați conserva deasupra.
Faceți înainte: pentru bezea, până la 5 zile, depozitate etanș la temperatura camerei.