Bezea cu cremă de ananas și banane
Bezea cu cremă de ananas și banane ar putea fi doar fără gluten și lacto ovo vegetarian rețeta pe care ai căutat-o. O porție conține 250 de calorii, 8g de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 7 gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca desert. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Dacă aveți banane, extract de vanillan, ouă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cremă De Ananas Columbiană, Tort cu cremă cu ananas caramelizat, și Budincă de pâine cu ananas cu sos de cremă de lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 190C/gaz 5 / ventilator 170C.
Scurgeți sucul de ananas într-o tigaie de dimensiuni medii. Se amestecă făina de porumb, apoi se amestecă gălbenușurile de ou, laptele și extractul de vanilie.
Se încălzește, amestecând tot timpul cu un tel mic sau o lingură de lemn până când amestecul fierbe și se îngroașă. Întoarceți focul la minim și gătiți ușor timp de un minut, amestecând tot timpul.
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați jumătate din zahăr. Sfat în ananas, apoi felie în banane și se amestecă totul împreună ușor. Au un gust adăuga un pic de zahăr în cazul în care sosul nu este suficient de dulce.
Puneți amestecul în 4 vase individuale de copt sau căni de ceai mari rezistente la cuptor.
Coaceți pe o foaie de copt timp de 5 minute în timp ce faceți toppingul.
Bateți albușurile cu un bătător electric de mână până își păstrează forma. Sfat în zahărul rămas și amestecați până când bezea este lucioasă. Îngrămădiți-vă pe deserturile fierbinți și coaceți încă 5 minute până când sunt ondulate și aurii.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Custard poate fi asociat cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "