Bezea
Bezea ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care il cautati. Îți urmărești silueta? Această rețetă prietenoasă fără gluten, fără lactate și FODMAP are 101 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime per portie. Această rețetă servește 20 și costă 10 cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați zahăr superfin, cremă de tartru, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 6%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Bezea, Bezea De Zmeură, și Bezea De Nucă De Cocos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 250 de grade F. aliniați 2 foi de copt cu pergament.
Așezați albușurile și sarea în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu atașamentul pentru tel (sau folosiți un mixer manual); bateți la viteză medie până se spumează.
Adăugați crema de tartru și creșteți viteza la mediu; bateți în zahăr 1 lingură la un moment dat, apoi adăugați extractul sau coaja. Continuați să bateți până când bezea este groasă, lucioasă și ține vârfuri rigide, aproximativ 6 minute.
Pentru prăjiturile colorate, rotiți câteva picături de colorant alimentar în bezea sau folosiți o pensulă mică pentru a picta 3 dungi lungi de colorant alimentar în interiorul unei pungi de patiserie. Pentru versiunile cu ciocolată, pliați ușor mini chipsurile de ciocolată în amestec.
Aruncați sau pipetați bezea după dorință, la aproximativ 2 centimetri distanță, pe foile de copt pregătite.
Se presară cu zahăr șlefuit, dacă se dorește.
Coaceți 1 oră, apoi opriți cuptorul și lăsați bezelele să stea la cuptor până se usucă, aproximativ 2 ore. Se acoperă cu sau se înmoaie în ciocolată topită și se presară cu nonpareils.
Fotografie de Steve Giralt