Bezea

Bezea
Bezea ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care il cautati. Îți urmărești silueta? Această rețetă prietenoasă fără gluten, fără lactate și FODMAP are 101 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime per portie. Această rețetă servește 20 și costă 10 cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați zahăr superfin, cremă de tartru, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 6%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Bezea, Bezea De Zmeură, și Bezea De Nucă De Cocos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 250 de grade F. aliniați 2 foi de copt cu pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Așezați albușurile și sarea în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu atașamentul pentru tel (sau folosiți un mixer manual); bateți la viteză medie până se spumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adăugați crema de tartru și creșteți viteza la mediu; bateți în zahăr 1 lingură la un moment dat, apoi adăugați extractul sau coaja. Continuați să bateți până când bezea este groasă, lucioasă și ține vârfuri rigide, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Prăjituri Cu Unt De ArahideAluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
4
Pentru prăjiturile colorate, rotiți câteva picături de colorant alimentar în bezea sau folosiți o pensulă mică pentru a picta 3 dungi lungi de colorant alimentar în interiorul unei pungi de patiserie. Pentru versiunile cu ciocolată, pliați ușor mini chipsurile de ciocolată în amestec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mini Chipsuri De CiocolatăMini Chipsuri De Ciocolată
2 Picături Colorant Alimentar Roșu, Opțional2 Picături Colorant Alimentar Roșu, Opțional
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
5
Aruncați sau pipetați bezea după dorință, la aproximativ 2 centimetri distanță, pe foile de copt pregătite.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
6
Se presară cu zahăr șlefuit, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr șlefuitZahăr șlefuit
7
Coaceți 1 oră, apoi opriți cuptorul și lăsați bezelele să stea la cuptor până se usucă, aproximativ 2 ore. Se acoperă cu sau se înmoaie în ciocolată topită și se presară cu nonpareils.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NonpareilsNonpareils
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Fotografie de Steve Giralt
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 25 m.
Porții20
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista