Betty tort fluture

Betty tort fluture
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Betty The Butterfly Cake. Această rețetă servește 16. O porție conține 313 calorii, 3G de proteine, și 12g de grăsime. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână lapte, nucă de cocos baker ' s angel flake, amestec de prăjituri și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 36 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Tort Fluture, Tort Fluture, și Tort Fluture pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți aluatul de tort și coaceți conform instrucțiunilor de pe pachet pentru tigaia de 13x9 inci. Tort rece în tigaie 10 min.; inversați pe suportul de sârmă. Se răcește complet. Între timp, nuanțează nuca de cocos cu colorant alimentar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Picături Colorant Alimentar Roșu, Opțional2 Picături Colorant Alimentar Roșu, Opțional
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Tăiați tortul în bucăți și aranjați pe platou așa cum se arată în fotografii. Bateți amestecul de budincă și laptele într-un bol mediu cu biciul 2 min. Se amestecă în bici rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dulceață De Zmeură Roșie Pură KRAFT, încălzită și StrecuratăDulceață De Zmeură Roșie Pură KRAFT, încălzită și Strecurată
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Se întinde pe bucăți de tort; se presară cu nucă de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
4
Topiți ciocolata conform instrucțiunilor de pe pachet. Utilizați pentru a decora tort cu ingrediente rămase așa cum se arată în fotografie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
DificultateExpert
Gata În1 h, 36 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista