Betty Crocker Reese ' s torturi de gustare cu unt de arahide și bucăți de ciocolată cu glazură de unt de arahide

Betty Crocker Reese ' s torturi de gustări cu unt de arahide și bucăți de ciocolată cu glazură de unt de arahide necesită aproximativ 40 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 16 și costă 30 de cenți pe porție. O porție conține 286 calorii, 5g de proteine, și 14g de grăsime. Un amestec de unt, ulei, zahăr de cofetărie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Betty Crocker Reese ' s torturi de gustare cu unt de arahide și bucăți de ciocolată cu glazură de unt de arahide, Reese ' s Peanut Butter Chocolate Chunk Cookies {fără Gluten}, și Fursecuri cu zahăr de ciocolată cu glazură de unt de arahide (gust ca al lui Reese).
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 350 de grade F. Acoperiți o tavă de copt de 8 inci cu folie și pulverizați cu spray de copt.
Adăugați Cookie-ul cu unt de arahide și ciocolată al lui Betty Crocker Reese
Se amestecă, untul, uleiul, ouăle și apa într-un bol de amestecare de dimensiuni medii, se amestecă cu o spatulă până se combină.
Se toarnă aluatul și în tava de copt și se întinde uniform cu o spatulă de cauciuc.
Coaceți timp de 18 până la 20 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centru iese curată. Puneți tigaia deoparte timp de aproximativ 5 până la 10 minute. Apoi, ridicați folia din tava de copt pentru a îndepărta tortul și lăsați să se răcească complet pe un suport de copt.
Adăugați unt de arahide și unt într-un bol mare de amestecare sau într-un bol mixer.
Se amestecă cu atașamentul bătătorului cu un mixer de suport sau un mixer electric până se omogenizează.
Adăugați extract de vanilie și amestecați până se combină.
Adăugați zahărul de cofetărie și amestecați. Consistența va fi sfărâmicioasă.
Adăugați lapte, treptat, câte o lingură pe rând și amestecați până la neted și cremos. Refrigerați glazura atunci când nu este utilizată.
Folosind o spatulă offset, adăugați glazură în partea de sus a tortului. Se acoperă cu mini chipsuri de ciocolată.
Tăiați în pătrate și serviți.