Bere Poate Pui

Bere Poate Pui
Berea poate pui ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 849 calorii, 52G de proteine, și 57G de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. Pentru $ 3.4 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de bere, sare și piper kosher, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până ulei vegetal ai putea urma acest curs principal cu Tort De Cafea Cu Afine #SundaySupper ca desert. 8 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Tatălui. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este minunat. Încercați Pui prăjit cu bere-berea adaugă un gust foarte aromat și pământesc la atâtea lucruri. Puiul prăjit cu bere este fabulos, Pui De Bere Cu Bere, și Brânză afumată și Fondue de bere cu Bratwurst fiert la foc mic, slănină la grătar, ciuperci și pâine de secară pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Pregătiți un grătar de ceainic cu cărbune oprit într-o parte pentru grătar indirect și adăugați lemnul de mere înmuiat sau așchii de lemn mesquite peste cărbuni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
3
Scoateți gâtul și mănușile și uscați puiul cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
4
Ungeți puiul peste tot cu ulei și presărați sare și piper și 3 linguri frecați uscat. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
5
Deschideți cutia de bere, turnați aproximativ 1/2 cană de bere într-o ceașcă și beți-o (sau turnați-o peste așchii de lemn). Faceți o gaură suplimentară în partea de sus a cutiei cu un deschizător de cutii cu cheie pentru biserică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
3 Linguri De Muștar Uscat,3 Linguri De Muștar Uscat,
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Deschizător De ConserveDeschizător De Conserve
6
Adăugați restul de 1 lingură de frecare uscată în cutia de bere (s-ar putea să se ridice puțin în partea de sus, dar nu vă faceți griji, este normal), usturoiul și rozmarinul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
7
Țineți puiul deasupra cutiei de bere și glisați puiul peste cutie. Îndoiți aripile înapoi în spatele puiului. Asigurați-vă că picioarele sunt în fața cutiei, susținând puiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
8
Așezați puiul într-o tigaie de unică folosință.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Așezați tigaia pe grătarele grătarului de pe partea opusă a cărbunilor, puneți capacul și gătiți puiul până se rumenesc, iar temperatura internă înregistrează 160 de grade F în zona sânului și 175 de grade F în zona coapsei pe un termometru citit instantaneu, 1 până la 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
10
Scoateți de pe grătar (aveți grijă să nu vărsați conținutul cutiei de bere, deoarece va fi foarte fierbinte) și lăsați să se odihnească 10 minute înainte de a ciopli.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
11
Folosiți o pereche de clești de blocare și apucați fundul cutiei de bere pentru a scoate din cavitatea puiului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
12
Așezați pe un platou sau o tăietură pentru a vă odihni și răci. Sculptați și serviți.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții4
Scor De Sănătate33
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista