Bere Poate Pui
Berea poate pui necesită aproximativ 1 oră și 20 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 35 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 8 și costă 66 de cenți pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de pudră de ceapă, pui, boia de ardei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Tatălui. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 42%, care este solid. Încercați Pui prăjit cu bere – berea adaugă un gust foarte aromat și pământesc atâtor lucruri. Puiul prăjit cu bere este fabulos, Pui De Bere Cu Bere Sărată, și Brânză afumată și Fondue de bere cu Bratwurst fiert la bere, slănină la grătar, ciuperci și pâine de secară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 177°.clătiți puii în interior și în exterior; se usucă bine.
Se amestecă paprika, praf de ceapă, praf de usturoi, cimbru, sare și piper. Frecați puii (în interior și în exterior) cu amestec de condimente.
Se toarnă aproximativ 2 oz. bere din fiecare cutie. Puneți conservele în poziție verticală într-o tigaie suficient de mare pentru a ține ambii pui fără a atinge. Puneți puii astfel încât conservele să se potrivească în interiorul cavităților, picioarele orientate în jos. Prăjiți puii până când sucurile curg limpede, aproximativ 1 oră 15 minute, ungând după 30 de minute.
Scoateți cu grijă puii din conservele de bere și lăsați să se odihnească timp de 10 până la 15 minute. Sculptați în porții și serviți.