Bere-midii aburite cu slănină
Bere-midii aburit cu Bacon este un fără lactate hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 23g de grăsime, și un total de 429 calorii. Această rețetă servește 2 și costă 2,8 USD pe porție. Cap la magazin și ridica eșalotă, sare și piper, midii, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Pentru a consuma baconul, puteți urma acest fel principal cu Cataramă De Afine ca desert. 153 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este grozav. Încercați Midii aburite cu slănină, bere și fenicul, Bere Midii Aburit, și Bere Midii Aburit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați slănina într-o tigaie mare din oțel inoxidabil setată la foc mediu și gătiți, amestecând ocazional, până se rumenesc și crocante, 5 până la 7 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați slănina gătită pe o farfurie tapetată cu prosoape de hârtie. Pune slănina deoparte.
Adăugați șalotele și usturoiul în tigaie și gătiți, amestecând frecvent, până când șalotele se înmoaie și usturoiul începe să se rumenească, 3 până la 5 minute.
Adăugați cimbru în tigaie și amestecați berea, asigurându-vă că răzuiți bucățile rumenite de pe fundul tigaiei. Când berea începe să baloneze, reduceți focul la mediu-mic și adăugați midiile curățate în tigaie într-un singur strat.
Puneți un capac pe tigaie și fierbeți timp de 5 minute.
După 5 minute, verificați midiile. Folosind o pereche de clești, îndepărtați orice midii care s-au deschis și transferați într-un castron mare. Acoperiți din nou tigaia și fierbeți încă 5 minute, transferând orice midii deschise în vasul mare.
Când toate midiile sunt deschise și transferate în castron, bateți muștarul Dijon în sosul din tigaie. Gustă sosul și condimentează cu sare și piper negru. Rețineți că slănina, precum și lichiorul renunțat de midii, sunt ambele sărate, deci nu poate fi nevoie de multă sare suplimentară.
Se toarnă sosul finit peste midii, apoi se presară slănina rezervată, precum și pătrunjelul tocat.
Serviți midiile cu pâine crustă și bere rece.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca Santan Ema Reserve Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 14 dolari pe sticlă.
![Santa Ema Reserve Chardonnay]()
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva este un vin strălucitor de culoare galben auriu care provine din Valea Leyda. Apare un buchet de fructe tropicale coapte, cum ar fi bananele și fructele pasiunii, împreună cu atingeri de miere și vanilie. În gură, este un vin de echilibru bun și aciditate plăcută.Ideal pentru a merge cu pește gras și sosuri, fructe de mare și crab la grătar. De asemenea, ideal pentru carne albă și brânzeturi mature.