Bere-midii aburite cu slănină

Bere-midii aburite cu slănină
Bere-midii aburit cu Bacon este un fără lactate hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 23g de grăsime, și un total de 429 calorii. Această rețetă servește 2 și costă 2,8 USD pe porție. Cap la magazin și ridica eșalotă, sare și piper, midii, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Pentru a consuma baconul, puteți urma acest fel principal cu Cataramă De Afine ca desert. 153 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este grozav. Încercați Midii aburite cu slănină, bere și fenicul, Bere Midii Aburit, și Bere Midii Aburit pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați slănina într-o tigaie mare din oțel inoxidabil setată la foc mediu și gătiți, amestecând ocazional, până se rumenesc și crocante, 5 până la 7 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați slănina gătită pe o farfurie tapetată cu prosoape de hârtie. Pune slănina deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bacon GătitBacon Gătit
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați șalotele și usturoiul în tigaie și gătiți, amestecând frecvent, până când șalotele se înmoaie și usturoiul începe să se rumenească, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
1 Sticlă (325 G) De Sos Dulce-acrișor, împărțit1 Sticlă (325 G) De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Adăugați cimbru în tigaie și amestecați berea, asigurându-vă că răzuiți bucățile rumenite de pe fundul tigaiei. Când berea începe să baloneze, reduceți focul la mediu-mic și adăugați midiile curățate în tigaie într-un singur strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Spaghete UscateCutie De Spaghete Uscate
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Un Plic De 28 G De Mix De Ciocolată CaldăUn Plic De 28 G De Mix De Ciocolată Caldă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Puneți un capac pe tigaie și fierbeți timp de 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
După 5 minute, verificați midiile. Folosind o pereche de clești, îndepărtați orice midii care s-au deschis și transferați într-un castron mare. Acoperiți din nou tigaia și fierbeți încă 5 minute, transferând orice midii deschise în vasul mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Spaghete UscateCutie De Spaghete Uscate
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
Cum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe CutieCum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Când toate midiile sunt deschise și transferate în castron, bateți muștarul Dijon în sosul din tigaie. Gustă sosul și condimentează cu sare și piper negru. Rețineți că slănina, precum și lichiorul renunțat de midii, sunt ambele sărate, deci nu poate fi nevoie de multă sare suplimentară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Pulpă De Miel, Cu OsPulpă De Miel, Cu Os
Cutie De Spaghete UscateCutie De Spaghete Uscate
Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
1/3 Cană De Mascarpone, La Temperatura Camerei1/3 Cană De Mascarpone, La Temperatura Camerei
Cum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe CutieCum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Se toarnă sosul finit peste midii, apoi se presară slănina rezervată, precum și pătrunjelul tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Spaghete UscateCutie De Spaghete Uscate
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
8
Serviți midiile cu pâine crustă și bere rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lingura. Ulei De Măsline Grecesc ImportatLingura. Ulei De Măsline Grecesc Importat
Cutie De Spaghete UscateCutie De Spaghete Uscate
Un Plic De 28 G De Mix De Ciocolată CaldăUn Plic De 28 G De Mix De Ciocolată Caldă

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca Santan Ema Reserve Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva este un vin strălucitor de culoare galben auriu care provine din Valea Leyda. Apare un buchet de fructe tropicale coapte, cum ar fi bananele și fructele pasiunii, împreună cu atingeri de miere și vanilie. În gură, este un vin de echilibru bun și aciditate plăcută.Ideal pentru a merge cu pește gras și sosuri, fructe de mare și crab la grătar. De asemenea, ideal pentru carne albă și brânzeturi mature.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții2
Scor De Sănătate44
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista