Berea la cuptor poate fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $ 2.0 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 398 calorii. Mergeți la magazin și ridicați praf de ceapă, praf de usturoi, oregano și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Este perfect pentru Ziua Tatălui. 587 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 40 de minute. Cu o lingură scor de 61%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Pui copt în bere, Pui prăjit cu bere-berea adaugă un gust foarte aromat și pământesc la atâtea lucruri. Puiul prăjit cu bere este fabulos, și Pui De Bere Cu Bere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Se amestecă praful de usturoi, sarea condimentată, pudra de ceapă, oregano uscat, sarea și piperul negru măcinat într-un bol mic; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Oregano Uscat
Felii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
Betisoare De Carne Cu Aromă De Pepperoni Fiecare), Tăiate în Bucăți Mici
Umăr
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Se toarnă 1/3 dintr-o cutie de bere în fundul unui vas de copt de 9x13 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
4
Așezați cutia de bere deschisă în centrul vasului de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
5
Clătiți puiul sub apă curgătoare rece. Aruncați măruntaiele și gâtul din pui; scurgeți și uscați. Așezați puiul întreg peste cutia deschisă de bere cu picioarele de jos. Cu pieptul puiului orientat spre tine, folosește un cuțit pentru a tăia o fantă mică pe fiecare parte și apasă vârful fiecărei aripi în fantă pentru a încuraja chiar și gătitul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
6
Frecați amestecul de condimente pregătit după gust peste întregul pui. Bateți ceapa verde feliată în jurul întregului pui uniform. Unii vor cădea în bere, este bine. Apăsați ceapa verde înjumătățită în cavitatea superioară a puiului. Deschideți berea rămasă și turnați 1/2 din ea în tigaie sub pui. Rezervați berea rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Coaceți puiul în cuptorul preîncălzit. După 45 de minute, turnați berea rămasă în tigaie sub pui. Continuați să coaceți până când nu mai este roz la os și sucurile se limpezesc, aproximativ 30 de minute suplimentare. Un termometru cu citire instantanee introdus în partea cea mai groasă a coapsei, lângă os, ar trebui să citească 180 de grade F (82 de grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, Decojiți
8
Scoateți puiul din cuptor și aruncați cutia de bere. Acoperiți puiul cu o foaie dublă de folie de aluminiu și lăsați să se odihnească într-o zonă caldă timp de 10 minute înainte de feliere.