Bere La Cuptor Poate Pui
Berea la cuptor poate fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $ 2.0 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 398 calorii. Mergeți la magazin și ridicați praf de ceapă, praf de usturoi, oregano și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Este perfect pentru Ziua Tatălui. 587 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 40 de minute. Cu o lingură scor de 61%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Pui copt în bere, Pui prăjit cu bere-berea adaugă un gust foarte aromat și pământesc la atâtea lucruri. Puiul prăjit cu bere este fabulos, și Pui De Bere Cu Bere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Se amestecă praful de usturoi, sarea condimentată, pudra de ceapă, oregano uscat, sarea și piperul negru măcinat într-un bol mic; deoparte.
Se toarnă 1/3 dintr-o cutie de bere în fundul unui vas de copt de 9x13 inci.
Așezați cutia de bere deschisă în centrul vasului de copt.
Clătiți puiul sub apă curgătoare rece. Aruncați măruntaiele și gâtul din pui; scurgeți și uscați. Așezați puiul întreg peste cutia deschisă de bere cu picioarele de jos. Cu pieptul puiului orientat spre tine, folosește un cuțit pentru a tăia o fantă mică pe fiecare parte și apasă vârful fiecărei aripi în fantă pentru a încuraja chiar și gătitul.
Frecați amestecul de condimente pregătit după gust peste întregul pui. Bateți ceapa verde feliată în jurul întregului pui uniform. Unii vor cădea în bere, este bine. Apăsați ceapa verde înjumătățită în cavitatea superioară a puiului. Deschideți berea rămasă și turnați 1/2 din ea în tigaie sub pui. Rezervați berea rămasă.
Coaceți puiul în cuptorul preîncălzit. După 45 de minute, turnați berea rămasă în tigaie sub pui. Continuați să coaceți până când nu mai este roz la os și sucurile se limpezesc, aproximativ 30 de minute suplimentare. Un termometru cu citire instantanee introdus în partea cea mai groasă a coapsei, lângă os, ar trebui să citească 180 de grade F (82 de grade C).
Scoateți puiul din cuptor și aruncați cutia de bere. Acoperiți puiul cu o foaie dublă de folie de aluminiu și lăsați să se odihnească într-o zonă caldă timp de 10 minute înainte de feliere.