Benedicte vegetariene cu cimbru Sabayon
Benedicte vegetariene cu cimbru Sabayon ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 233 calorii, 13g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Pentru $1.11 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână brioșe multigrain, capace de ciuperci portobello, cimbru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Benedicte De Somon Afumat, Mult Noroc Benedict, și Hash Brown Benedict pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti sosul, combinați 1 ou și următoarele 4 ingrediente (prin cimbru) în vârful unui cazan dublu. Gatiti peste apa clocotita pana se ingroasa (aproximativ 9 minute), amestecand continuu cu un tel.
Adăugați unt, câte 1 bucată, amestecând cu un tel până se încorporează bine. Păstrați cald.
Pentru a pregăti Benedicte, îndepărtați branhiile maro de pe partea inferioară a ciupercilor portobello folosind o lingură; aruncați branhiile.
Scoateți și aruncați tulpinile.
Tăiați capacele de ciuperci în felii groase de 1/2 inch.
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați ulei de măsline în tigaie; rotiți pentru a acoperi.
Adăugați ciuperci și gătiți timp de 3 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc. Păstrați cald.
Aduceți o cratiță mare cu apă la fiert.
Adăugați kale; gatiti 2 minute sau pana cand se inmoaie. Puneți varza în apă cu gheață; scurgeți bine.
Preîncălziți broilerul la mare.
Așezați jumătățile de brioșă, tăiate cu părțile în sus, pe o foaie de copt. Se fierbe 1 minut sau până se rumenesc. Completați fiecare jumătate de brioșă cu 1 lingură de brânză. Se fierbe 1 minut sau până se topește brânza. Top brânză cu o frunză de kale; se fierbe 1 minut. Top briose uniform cu felii de ciuperci. Păstrați cald.
Adăugați apă într-o tigaie mare, umplând două treimi. Aduceți la foc mic.
Adăugați oțet. Rupeți fiecare ou într-o ceașcă de cremă și turnați ușor în tigaie. Gatiti 3 minute sau pana la gradul dorit de coacere.
Scoateți ouăle din tigaie folosind o lingură cu fante. Completați fiecare jumătate de brioșă cu 1 ou.
Bateți sabayon peste apă fierbinte pentru a reîncălzi; lingură aproximativ 1 1/2 linguri sos uniform peste fiecare ou.