Beat Blondies
Blondies beat ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 19g de grăsime, și un total de 406 calorii. Această rețetă servește 12 și costă 56 de cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 340 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de sare de mare, bourbon, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Maimuță Beată, Fasole Mexicană Beată, și Beat Pâine Prăjită Franceză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Poziționați un suport în mijlocul cuptorului și preîncălziți cuptorul la 350 F. Ungeți o tigaie de 9 x 13 x 2 inci și tapetați cu pergament, permițând capetelor hârtiei să atârne peste două margini opuse ale tigaiei.
Într-un castron mediu, bateți împreună făina, praful de copt și sarea; pune deoparte.
Puneți untul și zahărul brun într-un bol mare de amestecare și amestecați cu o lingură până se omogenizează.
Adăugați ouăle, vanilia și bourbonul și amestecați până se combină bine. Se amestecă amestecul de făină, urmat de nuci pecan, nucă de cocos și chipsuri de ciocolată.
Puneți aluatul în tigaia pregătită și neteziți blatul cu o spatulă offset.
Coaceți timp de 20 până la 25 de minute, până când blatul se rumeneste.
Scoateți tigaia din cuptor și lăsați-o să se răcească complet pe un suport de sârmă.
Tăiați blondele în bare. Blondele se vor păstra într-un recipient etanș la temperatura camerei timp de până la 3 zile.