Bayonne Lamb (Collier de Mouton a la Bayonne) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 3,0 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 29G de grăsime, și un total de 499 calorii. Un amestec de frunze de dafin, gălbenuș de ou, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este destul de bun. Încercați Franceză într-o clipită: parmezan și Gruyu Ucrougre Goug Arpres cu Jambon de Bayonne, rucola și Dijon-unt de arpagic, Le Mouton Noir Plăcintă De Mătase Franceză, și Lamb Exohiko (pachete Filo umplute cu miel, spanac și brânză) pentru rețete similare.