Baton De Sorbet

Baton De Sorbet
Bara de Sorbet ar putea fi doar fără lactate și lacto ovo vegetarian rețeta pe care ai căutat-o. O porție conține 402 calorii, 6g de proteine, și 6g de grăsime. Pentru $2.74 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați banane, sorbet de zmeură, sorbet de mango și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 34%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Creveți la grătar cu sorbet Gazpacho Sorbet, Șerbet De Mango, și Sorbet De Pepene Verde.

Instrucțiuni

1
Puneți cupe de înghețată, selecții de sorbet, linguri de înghețată, nucă de cocos. Aruncați bananele feliate cu puțin suc de lămâie pentru a întârzia rumenirea. Puneți bananele într-un bol de-a lungul garniturilor de fructe de pădure feliate și fursecuri. La fel ca barul de salate, ei pot avea în felul lor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Felii Suplimentare De Banană, OpționalFelii Suplimentare De Banană, Opțional
Tarte Minuscule Acoperite Cu RoșuTarte Minuscule Acoperite Cu Roșu
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®
SorbetSorbet
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Sorbetul funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Revista