Batoane de zahăr brun și nuci de curmale
Nevoie de o hor d ' oeuvre fără lactate și vegetariene? Batoanele cu nuci de curmale și zahăr brun ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 16 porții cu 100 de calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de cardamom măcinat, ouă, curmale și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 14%, ceea ce nu este atât de excelent. Rețete similare includ Bare de alimentare pentru Date și piulițe, Zahăr Brun Data Pătrate, și Zahăr brun și sos de curmale de coniac.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (180 de grade C). Ungeți ușor o tigaie pătrată de 8 inci; pus deoparte.
Combinați toate ingredientele, cu excepția ouălor; se amestecă bine.
Adăugați ouăle și amestecați până când ingredientele uscate sunt umezite.
Puneți aluatul în tigaie.
Coaceți aproximativ 25 de minute, până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește ușor înainte de a tăia în bare sau pătrate.