Batoane De Unt De Arahide Cu Fulgi De Porumb Crocanți Fără Coacere

Batoane De Unt De Arahide Cu Fulgi De Porumb Crocanți Fără Coacere
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de condimente, așa că încercați batoanele de unt de arahide cu fulgi de porumb crocanți fără coacere. Această rețetă face 16 porții cu 252 calorii, 6g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1347 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de ciocolată dulce-amăruie, extract de vanillan, arahide și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este bun. Încercați Ciocolată Fără Coacere, Unt De Arahide, Batoane De Fulgi De Porumb, Batoane crocante cu unt de arahide cu ciocolată (GF), și Batoane Crocante Cu Ciocolată Și Unt De Arahide pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Linia 8-cu tava de copt de 8 inci cu folie. Într-o cratiță medie la foc mediu, topiți untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Creveți SotațiCreveți Sotați
2
Adăugați unt de arahide, sirop de porumb, zahăr brun și sare și continuați să gătiți, amestecând, până se topește și se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
350 G Ciocolată Amăruie Sau Semidulce, Tocată Grosier350 G Ciocolată Amăruie Sau Semidulce, Tocată Grosier
UmărUmăr
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
3
Se amestecă fulgi de porumb, 1/4 cană de arahide și vanilie până se combină. Lingură în tigaie pregătită și blat neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De PorumbFulgi De Porumb
1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, OpționalStropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
În vasul rezistent la căldură peste tigaia cu apă abia fierbinte (sau în cuptorul cu microunde), încălziți ciocolata până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Se întinde deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
6
Se presară cu arahide tocate rămase. Se răcește până se întărește, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)
7
Scoateți din tigaie și tăiați în pătrate de 2 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții16
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista