Batoane De Unt De Arahide Cu Fulgi De Porumb Crocanți Fără Coacere

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de condimente, așa că încercați batoanele de unt de arahide cu fulgi de porumb crocanți fără coacere. Această rețetă face 16 porții cu 252 calorii, 6g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1347 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de ciocolată dulce-amăruie, extract de vanillan, arahide și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este bun. Încercați Ciocolată Fără Coacere, Unt De Arahide, Batoane De Fulgi De Porumb, Batoane crocante cu unt de arahide cu ciocolată (GF), și Batoane Crocante Cu Ciocolată Și Unt De Arahide pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Linia 8-cu tava de copt de 8 inci cu folie. Într-o cratiță medie la foc mediu, topiți untul.
Adăugați unt de arahide, sirop de porumb, zahăr brun și sare și continuați să gătiți, amestecând, până se topește și se omogenizează.
Se amestecă fulgi de porumb, 1/4 cană de arahide și vanilie până se combină. Lingură în tigaie pregătită și blat neted.
În vasul rezistent la căldură peste tigaia cu apă abia fierbinte (sau în cuptorul cu microunde), încălziți ciocolata până se topește.
Se presară cu arahide tocate rămase. Se răcește până se întărește, aproximativ 2 ore.
Scoateți din tigaie și tăiați în pătrate de 2 inci.