Batoane de unt de arahide cu ciocolată cu sos fierbinte de Fudge

Batoane de unt de arahide cu ciocolată cu sos fierbinte de Fudge
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de condimente, așa că încercați batoanele cu unt de arahide cu ciocolată cu sos de Fudge fierbinte. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 12g de proteine, 56G de grăsime, și un total de 690 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 1,07 USD pe porție. 150 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați zahăr granulat, sirop de porumb, arahide prăjite uscate și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Încercați Batoane De Ciocolată Cu Unt De Arahide, Batoane De Proteine Sănătoase De Ciocolată De Casă Cu Unt De Arahide Fudge Brownie, și Sos De Ciocolată Cu Unt De Arahide pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F. căptușiți o tigaie pătrată de 9 inci cu folie, permițând 2 inci de folie să atârne peste 2 capete opuse ale tigaiei și periați ușor folia (cu excepția surplombului) cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
2
Topiți ciocolata cu unt, zahăr și sare într-un cazan dublu sau într-un castron mare de metal așezat peste o tigaie cu apă abia fierbinte, amestecând ocazional, până la omogenizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
UntUnt
ZahărZahăr
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Cazan DubluCazan Dublu
BatetiBateti
BolBol
TigaieTigaie
3
Scoateți partea superioară a cazanului dublu sau a bolului de pe foc și amestecați ouăle și vanilia, apoi amestecați arahidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArahideArahide
VanilieVanilie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Cazan DubluCazan Dublu
BatetiBateti
BolBol
4
Se toarnă aluatul în tava de copt și se coace până când se fixează și marginile sunt ușor umflate, aproximativ 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
5
Transferați tortul în tigaie într-un raft pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
1
Bateți crema de brânză, untul de arahide, zahărul cofetarilor și sarea într-un castron cu un mixer electric la viteză medie până când se combină bine, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Unt De ArahideUnt De Arahide
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
2
Bateți smântâna cu vanilie într-un castron cu bătăi curățate la viteză medie-mare până când ține doar vârfuri rigide, apoi pliați ușor în amestecul de unt de arahide până când se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De ArahideUnt De Arahide
VanilieVanilie
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Întindeți amestecul uniform deasupra stratului de ciocolată și congelați, tigaia acoperită cu folie, până când este fermă, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
1
Aduceți smântâna, siropul, zahărul, cacao, sarea și ciocolata la fiert într-o cratiță grea de 1 litru la foc moderat, amestecând până când ciocolata se topește. Reduceți focul și fierbeți, amestecând frecvent, până se îngroașă, aproximativ 3 minute, apoi scoateți-l de pe foc. Se amestecă vanilia până se încorporează. Sos rece pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
VanilieVanilie
Pudră De CacaoPudră De Cacao
CremăCremă
SiropSirop
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
1
Ridicați cu grijă tortul din tigaie apucând consola. Tăiați 1/4 inch de marginile tortului și aruncați-le, apoi tăiați-le în 8 bare. Îndepărtați folia și serviți barele cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
1
Sosul de fudge fierbinte poate fi făcut cu 1 săptămână înainte și răcit complet, apoi răcit într-un recipient sau borcan etanș. Reîncălziți înainte de utilizare. Barele rămase pot fi congelate, învelite individual în folie de plastic, până la 4 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Fierbinte De FudgeSos Fierbinte De Fudge
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista