Batoane De Scorțișoară
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați batoanele de scorțișoară. Pentru 18 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 120 calorii. Această rețetă servește 16. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, zahăr brun, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 41 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 9%. Rețete similare includ Ciocolata Alba-Topped Scortisoara Chip Scortisoara Baruri, Batoane de scorțișoară-mere cu frișcă de scorțișoară, și Batoane De Scorțișoară.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Bateți untul cu un mixer la viteză medie până când este ușor și pufos.
Adăugați zahăr pudră, 3 linguri zahăr brun, vanilie și sare, bătând bine.
Turnați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivel cu un cuțit. Adăugați treptat făina în amestecul de unt, bătând doar până când este umed. Apăsați amestecul de făină în fundul unei tigaie pătrată de 8 inci.
Presărați chipsuri de scorțișoară și nuci pecan peste amestecul de făină.
Bateți albușurile de ou cu un mixer la viteză mare până se spumează. Bateți treptat în 2/3 cană zahăr brun, 1 lingură la un moment dat, până se formează vârfuri rigide.
Întindeți amestecul de albus de ou peste chipsuri de scorțișoară și nuci pecan.
Coaceți la 350 timp de 20 până la 22 de minute sau până se rumenesc ușor. Se răcește ușor; se taie în 16 bare.