Batoane de pâine cu degetul vrăjitoarei cu baie de muștar de arțar

Batoane de pâine cu degetul vrăjitoarei cu baie de muștar de arțar
Bețișoarele de pâine cu degetul vrăjitoarei cu muștar de arțar sunt un fără lactate și vegetarian pâine. Această rețetă servește 48 și costă 8 cenți pe porție. O porție conține 65 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Dacă aveți la îndemână coloranți alimentari, zahăr, ou și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Witch Finger Cookies, Witch Finger Cookies, și Cookie-urile înfricoșătoare ale degetelor vrăjitoarei pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Amestecați împreună apă, zahăr și drojdie în vasul unui mixer electric prevăzut cu un accesoriu cu palete până când zahărul este dizolvat; lăsați să stea până când drojdia face bule, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
ApăApă
DrojdieDrojdie
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
2
Bateți în 1 cană de făină la viteză mică până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
3
Curățați aluatul din paletă, apoi atașați cârligul de aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
4
Adăugați 1 1/2 lingurițe de sare și 2 1/2 căni de făină la amestec și bateți până când aluatul se îndepărtează de partea laterală a bolului, aproximativ 3 minute. (Dacă aluatul este prea lipicios, adăugați suficient 1/2 cană de făină rămasă, câte 1 lingură odată, până când aluatul nu mai este lipicios.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Ungeți un castron mare și transferați aluatul în castron, apoi întoarceți aluatul pentru a-l acoperi cu ulei. Acoperiți vasul cu un prosop uscat, apoi lăsați aluatul să crească într-un loc fără curenți la temperatura camerei calde până când are o dimensiune dublă, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
1
În timp ce aluatul crește, așezați colorantul alimentar verde într-un castron mic și, folosind o pensulă, vopsiți o parte a feliilor de migdale sau partea rotunjită a jumătăților de arahide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culoarea Alimentelor VerziCuloarea Alimentelor Verzi
Migdale FeliateMigdale Feliate
ArahideArahide
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Se încălzește cuptorul la 450 F cu rack în mijloc. Tapetați 2 foi mari de copt cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
3
Împărțiți aluatul în sferturi. Lucrați cu 1 bucată odată și păstrați aluatul rămas acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
4
Rulați un sfert într-un bușten de 12 inci, apoi tăiați-l în bucăți de 12 (1 inci).
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
5
Suprafața de lucru a prafului cu făină suplimentară, dacă este necesar, pentru a facilita rularea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
6
Rulați și întindeți fiecare piesă într-un deget "de 5 inci"."
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
7
Transferați degetele pe foi de copt și lăsați să stea la temperatura camerei calde, acoperite lejer cu un prosop de bucătărie neted, până când degetele sunt ușor umflate, 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
8
Ciupiți vârful degetelor pentru a arăta ca niște articulații, apoi marcați ușor fiecare articulație cu un cuțit ascuțit.
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
9
Periați degetele cu spălarea ouălor, apoi apăsați pe unghii. Cu pensula curățată, tamponați puțină culoare roșie în jurul cuticulelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
10
Presărați degetele peste tot cu covrig sau sare de mare grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De Mare GrosierăSare De Mare Grosieră
CovrigiCovrigi
11
Coaceți degetele până la auriu adânc, aproximativ 15 minute (formați mai multe degete în timp ce primul lot se coace).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
12
Transferați într-un raft pentru a se răci.
13
Repetați formarea și coacerea în loturi cu aluatul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
1
Bateți împreună maioneza, muștarul și siropul de arțar până se combină. Dați la frigider până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De ArțarSirop De Arțar
MaionezăMaioneză
MuștarMuștar
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
1
* Bețișoarele de pâine cu degetul vrăjitoarei se mănâncă cel mai bine în ziua în care sunt făcute, dar pot fi făcute cu 1 zi înainte și păstrate, înfășurate strâns, într-o pungă de plastic resigilabilă sau congelate cu 1 săptămână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
2
Scoateți din pungă și reîncălziți-o pe o foaie de copt într-un cuptor de 350 de litri F înainte de a mânca.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții48
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista