Batoane de pâine cu degetul vrăjitoarei cu baie de muștar de arțar
Bețișoarele de pâine cu degetul vrăjitoarei cu muștar de arțar sunt un fără lactate și vegetarian pâine. Această rețetă servește 48 și costă 8 cenți pe porție. O porție conține 65 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Dacă aveți la îndemână coloranți alimentari, zahăr, ou și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Witch Finger Cookies, Witch Finger Cookies, și Cookie-urile înfricoșătoare ale degetelor vrăjitoarei pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați împreună apă, zahăr și drojdie în vasul unui mixer electric prevăzut cu un accesoriu cu palete până când zahărul este dizolvat; lăsați să stea până când drojdia face bule, aproximativ 5 minute.
Bateți în 1 cană de făină la viteză mică până se combină.
Curățați aluatul din paletă, apoi atașați cârligul de aluat.
Adăugați 1 1/2 lingurițe de sare și 2 1/2 căni de făină la amestec și bateți până când aluatul se îndepărtează de partea laterală a bolului, aproximativ 3 minute. (Dacă aluatul este prea lipicios, adăugați suficient 1/2 cană de făină rămasă, câte 1 lingură odată, până când aluatul nu mai este lipicios.)
Ungeți un castron mare și transferați aluatul în castron, apoi întoarceți aluatul pentru a-l acoperi cu ulei. Acoperiți vasul cu un prosop uscat, apoi lăsați aluatul să crească într-un loc fără curenți la temperatura camerei calde până când are o dimensiune dublă, aproximativ 1 oră.
În timp ce aluatul crește, așezați colorantul alimentar verde într-un castron mic și, folosind o pensulă, vopsiți o parte a feliilor de migdale sau partea rotunjită a jumătăților de arahide.
Se încălzește cuptorul la 450 F cu rack în mijloc. Tapetați 2 foi mari de copt cu hârtie pergament.
Împărțiți aluatul în sferturi. Lucrați cu 1 bucată odată și păstrați aluatul rămas acoperit.
Rulați un sfert într-un bușten de 12 inci, apoi tăiați-l în bucăți de 12 (1 inci).
Suprafața de lucru a prafului cu făină suplimentară, dacă este necesar, pentru a facilita rularea.
Rulați și întindeți fiecare piesă într-un deget "de 5 inci"."
Transferați degetele pe foi de copt și lăsați să stea la temperatura camerei calde, acoperite lejer cu un prosop de bucătărie neted, până când degetele sunt ușor umflate, 15 minute.
Ciupiți vârful degetelor pentru a arăta ca niște articulații, apoi marcați ușor fiecare articulație cu un cuțit ascuțit.
Periați degetele cu spălarea ouălor, apoi apăsați pe unghii. Cu pensula curățată, tamponați puțină culoare roșie în jurul cuticulelor.
Presărați degetele peste tot cu covrig sau sare de mare grosieră.
Coaceți degetele până la auriu adânc, aproximativ 15 minute (formați mai multe degete în timp ce primul lot se coace).
Transferați într-un raft pentru a se răci.
Repetați formarea și coacerea în loturi cu aluatul rămas.
Bateți împreună maioneza, muștarul și siropul de arțar până se combină. Dați la frigider până când este gata de utilizare.
* Bețișoarele de pâine cu degetul vrăjitoarei se mănâncă cel mai bine în ziua în care sunt făcute, dar pot fi făcute cu 1 zi înainte și păstrate, înfășurate strâns, într-o pungă de plastic resigilabilă sau congelate cu 1 săptămână.
Scoateți din pungă și reîncălziți-o pe o foaie de copt într-un cuptor de 350 de litri F înainte de a mânca.