Nevoie de o hor d ' oeuvre vegetarian? Batoanele de nucă de cocos-Lime cu crustă de alune ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 24 și costă 29 de cenți pe porție. O porție conține 172 calorii, 2G de proteine, și 10g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână coajă de tei, ouă, alune și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Batoane cremoase de mousse de nucă de Cocos Mango cu o crustă de pâine scurtă de nucă de cocos, Bare de Lemongrass cu crustă de nucă de cocos, și Batoane de nucă de cocos cu crustă de pâine scurtă de ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Poziționați suportul în centrul cuptorului și preîncălziți la 350 F. amestecați nucile și zahărul în procesor până când nucile sunt măcinate fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De Pui
2
Adăugațifăină și sare; amestecați 5 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
Adăugați untși procesați până se omogenizează bine. Apăsați aluatul uniform pe fundul tigaiei metalice de 13 x 9 x 2 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Coaceți crusta până se rumenesc,aproximativ 28 de minute; se răcește complet în tigaie perack. Mențineți temperatura cuptorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De Pui
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
1
Bateți zahărul și ouăle în vas mare până se omogenizează bine, răzuind ocazional dezavantajele bolului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
2
Bateti in varsuc, apoi faina si coaja de tei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Tei
1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
3
Se toarnă umplutura peste crustă în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Coaceți barele de var 25 de minute (umplerea nu va fi complet setată).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Uncie De Varză Mov, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De Pui
5
Presărați nucă de cocos uniformpeste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De Inimă
6
Coaceți până când umplutura este complet setată,cu aproximativ 10 minute mai mult.
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De Pui
7
Bare reci în tigaie pe raft. Se răcește descoperitpână la rece, cel puțin 2 ore. Faceți înainte: poate fi făcut cu 1 zi înainte. Acoperiți și păstrați la rece.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Tăiați în jurul laturilor tigaiei pentru a slăbi barele; tăiați în 24 de bucăți. Folosind spatula mica, transferbars la platou; servi refrigerate.