Batoane de nucă de cocos cu migdale
Batoanele cu nucă de cocos cu migdale ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de aperitive. Pentru 39 de cenți per porție , această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. O porție conține 338 de calorii , 5 g de proteine și 25 g de grăsimi . 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de migdale albite, chipsuri de ciocolată semidulce, lapte condensat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute . Cu un scor de 27% , acest fel de mâncare nu este atât de super. Rețete similare includ batoane de caramel cu migdale , gem de migdale și batoane de caramel cu migdale .
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați firimiturile de biscuiți Graham și untul. Apăsați într-un 13 inchi neuns. x 9-in. tava de copt.
Combinați laptele și nuca de cocos; se întinde cu grijă peste crustă.
Coaceți la 350° timp de 18-20 de minute sau până se rumenesc ușor.
Intr-un cuptor cu microunde, combina chipsurile de ciocolata si untul de arahide; se amestecă până la omogenizare. Puneți la microunde 30-60 de secunde mai mult sau până când chipsurile se topesc; se amestecă până la omogenizare.
Întindeți peste batoane calde.
Se ornează cu migdale. Se da la frigider 1 ora inainte de a taia.