Veggie Sticks cu avocado-lime Dip ar putea fi doar felul de mâncare pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 115 calorii. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 6 și costă 71 de cenți pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați gheață, cățel de usturoi, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 65%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Avocado spanac și Anghinare Dip, Dip Cremos De Avocado Cu Scallions, și Hummus de morcovi cu bețișoare vegetale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un 2-la 3-qt. tigaie la foc mare, aduceți aproximativ 1 qt. apă la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați fasole verde și gătiți până se înmoaie la mușcătură, 3 până la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde
3
Se scurge și se scufundă imediat în apă cu gheață până se răcește, aproximativ 2 minute; se scurge din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
4
Într-un blender sau robot de bucătărie, combinați avocado, iaurt, suc de lămâie, mentă (dacă utilizați), usturoi și sare; se învârte până se omogenizează.