Batoane De Bomboane Cu Unt De Arahide

Batoane De Bomboane Cu Unt De Arahide
Batoanele de bomboane cu unt de arahide necesită aproximativ 2 ore și 30 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 266 calorii, 4G de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 36. Un amestec de apă, caramele, unt de arahide și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. în general, această rețetă câștigă un scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 10%. Încercați Batoane De Bomboane Cu Unt De Arahide, Batoane De Bomboane Cu Unt De Arahide Fără Gluten, și Unt De Arahide Cookie Candy Bar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177°.pulverizați numai partea inferioară a tigaiei de 13x9 inci cu spray de gătit. Într-un castron mare, amestecați ingredientele de bază pentru biscuiți până se formează aluat moale. Apăsați aluatul în partea de jos a tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Coaceți 12 până la 15 minute sau până se rumenesc. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Într-un castron mare, bateți toate ingredientele de umplere, cu excepția zahărului pudră, cu un mixer electric la viteză medie, până când sunt cremoase și netede. Bateți treptat în zahăr pudră până se omogenizează bine (umplutura va fi groasă). Apăsați umplere peste baza cookie-urilor. Refrigerați în timp ce pregătiți stratul de caramel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
În cratița de 2 litri, încălziți caramelele și 2 linguri de apă la foc mic, amestecând continuu, până când caramelele se topesc. Se amestecă arahide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Cesti De Cereale Sugar Smacks8 Cesti De Cereale Sugar Smacks
1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
5
Se întinde uniform peste umplutură. Dați la frigider aproximativ 15 minute sau până când stratul de caramel este ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
6
Într-un castron mic cu microunde, chipsurile de ciocolată cu microunde neacoperite la 1 până la 2 minute, amestecând o dată, până se topesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Linguriță Lapte 2%1/2 Linguriță Lapte 2%
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Se întinde uniform pe stratul de caramel. Dați la frigider aproximativ 1 oră sau până când ciocolata este setată. Pentru bare, tăiați în 9 rânduri cu 4 rânduri. A se păstra acoperit la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții36
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista