Batoane De Bezea Cu Migdale-Zmeură

Batoane De Bezea Cu Migdale-Zmeură
Bare de bezea de migdale-zmeură este un vegetarian rețetă cu 36 de porții. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 145 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime. Un amestec de extract de migdale, pastă de migdale, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 5 minute. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 10%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Batoane De Bezea Cu Migdale-Zmeură, Cupcakes de migdale cu glazură de zmeură, bezea elvețiană și prăjituri de migdale stivuite, și Bezea de migdale cu Sorbet de zmeură.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Căptușiți o tigaie de copt de 9x13 inch cu folie de aluminiu unsă.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
2
Pentru a face crusta: într-un castron mare, amestecați untul, pasta de migdale și zahărul brun până se omogenizează. Bateți într-un ou și extractul de migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De MigdaleExtract De Migdale
Pastă De MigdalePastă De Migdale
Zahăr BrunZahăr Brun
UntUnt
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se amestecă făina și se amestecă până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
4
Coaceți 20 până la 25 de minute sau până devin aurii. Se răcește ușor și se întinde conservele de zmeură peste crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De ZmeurăConserve De Zmeură
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Într-un castron mare de sticlă sau metal, bateți albușurile de ou până când formează vârfuri moi. Bateți treptat în 1/2 cană de zahăr până când vârfurile devin rigide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Întindeți bezea peste gem și presărați cu nucă de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De CocosNucă De Cocos
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
GemGem
7
Coaceți 15 până la 20 de minute sau până când este ferm.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Lăsați să se răcească pe rafturile de sârmă. Ridicați folia din tigaie și tăiați barele cu un cuțit ascuțit.
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții36
Scor De Sănătate0
Revista