Batoane Cu Scorțișoară
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați batoanele cu scorțișoară. Această rețetă servește 24 și costă 29 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 187 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, ouă, scorțișoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Batoane De Scorțișoară Cu Ciocolată Albă, Batoane de scorțișoară-mere cu frișcă de scorțișoară, și Batoane De Curmale Cu Scorțișoară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177° (325F pentru tigaie întunecată sau antiaderentă). Ungeți sau pulverizați tigaia de 13x9 inci.
Într-un castron mare, bateți amestecul de tort, 1/3 cană de unt, laptele și ouăle cu mixerul electric la viteză medie de aproximativ 1 minut sau până la amestecare.
Se întinde uniform în tigaie.
Coaceți 8 minute. Între timp, într-un castron mediu, amestecați zahărul brun, 1/3 cană de unt, nucile pecan și scorțișoara. Zdrobiți amestecul de zahăr pe crusta parțial coaptă până la 1/2 inch de margini.
Stropiți caramel topping peste amestecul de zahăr până la 1/2 inch de margini.
Coaceți cu 23 până la 26 de minute mai mult (25 până la 28 de minute pentru tigaia întunecată sau antiaderentă) sau până se rumenesc și se umflă ușor pe tot parcursul. Slăbiți marginile cu cuțitul. Se răcește 30 de minute.
Se servește cald sau rece. Pentru bare, tăiați în 6 rânduri cu 4 rânduri. Magazin acoperit.