Batoane cu lămâie
Batoanele cu lămâie sunt un desert vegetarian lacto-ovo . Această rețetă are 16 porții. Pentru 31 de cenți per porție , această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 313 calorii , 4 g de proteine și 13 g de grăsimi . De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute . 2 persoane au considerat această rețetă delicioasă și sățioasă. Această rețetă de la Foodnetwork necesită zahăr pudră, suc de lămâie, făină și făină. Per total, această rețetă obține un scor spoonacular îmbunătățibil de 0% . Rețete similare includ batoane cu lămâie și zmeură fără gluten, fără lactate , batoane cu lămâie și batoane cu cremă de lămâie .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 175 de grade Celsius. Acoperiți o tavă de copt de 23x33 cm cu folie de aluminiu și ungeți folia cu unt.
Amestecați făina, zahărul pudră și sarea într-un bol mare.
Încorporați untul cu degetele pentru a obține un aluat sfărâmicios; presați-l în tava de copt pregătită.
Coaceți 20 de minute, apoi transferați pe un grătar și lăsați să se răcească puțin.
Amestecați ouăle, zahărul granulat și făina într-un bol cu o furculiță.
Amestecă sucul de lămâie.
Turnați umplutura peste crustă și coaceți încă 25 de minute; transferați pe un grătar și lăsați să se răcească complet.
Presărați cu zahăr pudră. Scoateți din tavă și tăiați în bucăți.
Fotografie de Paul Sirisalee