Batoane cu crema de branza I
Batoane cu brânză cremă I durează aproximativ 45 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 31 de cenți per porție , primești un aperitiv care servește 24. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2 g de proteine , 8 g de grăsimi și un total de 222 de calorii . 19 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână amestec de prăjitură, zahăr de cofetarie, ou și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Vă este adus de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 12% , ceea ce nu este atât de excelent. Rețete similare sunt batoanele cu cremă de brânză cu lămâie , batoanele cu cremă de dovleac și brânză cu lămâie .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C). Unge și făină o tavă de foaie de 15 x 10 inci.
Amestecați amestecul de prăjitură, untul sau margarina și 1 ou. Apăsați amestecul în tavă.
Într-un castron mic, amestecați crema de brânză, 2 ouă și zahărul de cofetă.
Turnați amestecul deasupra amestecului de tort.
Coaceți timp de 15 minute. Reduceți temperatura la 300 de grade F (150 de grade C) și coaceți timp de 30 până la 35 de minute. Se răcește și se taie în pătrate.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Vinul spumant și Sparkling rosé sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Domaine Carneros Brut. Recenzorilor le place destul de mult, cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
![Domaine Carneros Brut]()
Domaine Carneros Brut
Vintage datată în fiecare an, Domaine Carneros Brut Cuvée reprezintă cel mai bun din Carneros pinot noir și chardonnay transformat într-un vin spumant clasic. Denumirea este 100% Carneros. Brutul a fost învechit în sticlă timp de trei ani înainte de lansare. Va continua să dezvolte mai multă profunzime și complexitate pe măsură ce îmbătrânește. Acest cuvée are arome de flori de luncă, pere și coajă de citrice, îmbunătățite cu note de pâine prăjită, vanilie și condimente. Vinul este elegant structurat, bogat, rotund și aromat, cu finalul lung și cremos care este semnul distinctiv al vinurilor Domaine Carneros. Servit minunat cu cremă de brânză dublă sau triplă, se potrivește deosebit de bine cu stridii, crustacee, pește, carne de pasăre, bucătăria asiatică și californiană.