Batoane cremoase de cartofi
Batoanele cremoase de cartofi necesită aproximativ 1 oră și 5 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 482 de calorii , 17 g de proteine și 16 g de grăsimi . Această rețetă servește 6. Pentru 1,41 USD per porție , această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. Funcționează bine ca fel principal destul de ieftin. Dacă aveți la îndemână brânză procesată, boia de ardei, lapte și alte câteva ingrediente, o puteți face. Cu un scor de 62% , acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ bețișoare de cartofi calde și cu miere , bețișoare de dovlecel Panko la cuptor și bastoane Caprese .
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică, combinați făina și sarea; amestecați treptat laptele până la omogenizare. Se aduce la fierbere; gătiți și amestecați timp de 2 minute.
Se ia de pe foc; amestecați supa și brânza până la omogenizare. Pune deoparte.
Tăiați cartofii în 4 inci. x 1/2 inchi. x 1/2 inchi. bastoane; puneți într-un 13-in uns. x 9-in. vas de copt.
Se presară cu ceapă. Acoperiți cu sos de brânză.
Coaceți, descoperit, la 350° timp de 55-60 de minute sau până când cartofii sunt fragezi.
Se presară cu boia de ardei.