Bastoane de creveți și Susan cu sos de caise
Creveți și bastoane de susan cu sos de caise scufundare ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 32 de porții cu 78 calorii, 5g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de creveți, sare kosher, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Găluște de creveți cu sos de susan, Creveți De Susan Cu Sos De Muștar De Miere, și Rulouri de vară de creveți cu sos de susan-soia.
Instrucțiuni
Pulsați împreună toate ingredientele de umplere într-un robot de bucătărie până când formează o pastă grosieră.
Preîncălziți cuptorul la 450 F.
Acoperiți phyllo cu 2 foi suprapuse de folie de plastic și apoi un prosop de bucătărie umezit. Puneți 1 foaie phyllo pe o suprafață de lucru, păstrând restul acoperit și periați generos cu unt. Stivați încă 2 foi de filo deasupra, untând generos fiecare.
Tăiați stiva phyllo în jumătate pe lungime, apoi aranjați 1 jumătate cu o latură lungă cea mai apropiată de dvs. Cu degetele umezite formați 3 linguri de umplutură de creveți într-o frânghie îngustă de-a lungul marginii cele mai apropiate de dvs., apoi înfășurați bine pasta în phyllo pentru a forma o rolă lungă și subțire. Faceți o altă rolă cu cealaltă jumătate de stivă. Faceți încă 6 rulouri cu foi de phyllo rămase, unt și umplutură de creveți.
Periați ușor partea superioară a rulourilor cu ou și presărați semințe de susan și sare kosher.
Tăiați fiecare rulou transversal în 4 bețe și aranjați, cusați părțile în jos, la o distanță de 1 inch pe 2 foi mari de copt.
Coaceți bețișoarele în treimile superioare și inferioare ale cuptorului, schimbând poziția foilor la jumătatea coacerii, până când phyllo este maro auriu, aproximativ 15 minute în total.
Transferați bețișoarele într-un raft pentru a se răci ușor și serviți cald cu sos de scufundare.
* Bastoanele de creveți pot fi asamblate (dar nu acoperite și coapte) cu 1 zi înainte și răcite, acoperite.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ai putea încerca este Mark West Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
![Mark West Pinot Grigio]()
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat și persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite la duzină...sau zeci.