Basmati pilaff
Basmati pilaff necesită aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. Această rețetă face 8 porții cu 380 calorii, 8g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $1.46 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 47 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Un amestec de coajă de lămâie, unt, păstăi de cardamom și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și lacto ovo vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 39%, acest fel de mâncare este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Orez Basmati - cum să gătești orez Basmati, Orez Basmati, și Basmati Condimentat.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la ventilator 160C / convențional 180C / gaz
Veți avea nevoie de o caserolă medie cu capac. Clătiți bine orezul într-un castron mare cu apă, apoi scurgeți-l.
Topiți două treimi din unt în caserolă și sotati ceapa aproximativ 5 minute.
Adăugați orezul, amestecați bine, apoi adăugați ierburile, condimentele întregi și coaja de lămâie și gătiți un minut. Acum turnați bulionul fierbinte sau apa și amestecați în orez, împreună cu 1 linguriță sare de mare și piper negru măcinat după gust.
Acoperiți și coaceți timp de 25 de minute. Lăsați să stea timp de 5 minute, apoi scoateți capacul și furculița prin untul rămas până când orezul este pufos și separat.