Basul cu dungi întregi cu fenicul și roșii este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 50 de porții. O porție conține 25 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați roșii, vin, la 6 căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 39 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați Bas cu dungi la grătar cu lămâie și fenicul, Bas Cu Dungi Portocalii-Fenicul Prăjit, și Bas Cu Dungi Coapte Cu Fenicul Și Pernod pentru rețete similare.