Bas cu dungi sălbatice aburite cu piper galben Romesco, piper roșu-gust de măsline negre și pătrunjel-ulei de usturoi
Basul cu dungi sălbatice aburite cu piper galben Romesco, piper roșu-gust de măsline negre și ulei de pătrunjel-usturoi este o rețetă Europeană care servește 4. Pentru $9.02 pe portie, această rețetă acoperă 45% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 896 calorii, 37g de proteine, și 60g de grăsime. Un amestec de migdale, sare și piper, miere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Funcționează bine ca fel principal. 2 persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 45 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 80%. Încercați Bas cu dungi sălbatice aburite cu piper galben Romesco, piper roșu-gust de măsline negre și pătrunjel-ulei de usturoi, Bas cu dungi sălbatice aburite cu ghimbir și Scallions, și Bas cu dungi cu Rețetă de gust de măsline-migdale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Adăugați pătrunjelul și usturoiul într-un blender și cu blenderul pornit, treceți încet în ulei până se combină. Se condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Lăsați uleiul să stea la temperatura camerei timp de cel puțin 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
1
Combinați toate ingredientele într-un castron mediu și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
2
Lăsați să stea la temperatura camerei cel puțin 30 de minute înainte de servire.
1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare de sote la foc mare până la fumat. Se sotează separat usturoiul, ardeiul gras, roșiile, ardeii iute și cubulețele de pâine până se rumenesc ușor, aproximativ 2 până la 3 minute fiecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1 Cană De Usturoi Tocat
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Îndepărtați fiecare ingredient cu o lingură cu fante așa cum este gata. Deglazează tigaia cu oțet. Puneți toate ingredientele sotate și lichidul deglazing într-un robot de bucătărie și amestecați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Adăugați migdalele și procesați până se toacă fin. Se amestecă mierea și se condimentează, după gust, cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
4
Pentru pește: puneți un coș cu aburi din bambus peste o oală mare cu apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Păstârnaci Medii, Curățați De Coajă și Tăiați în Bucăți De 1,2 Cm
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
5
Adăugați semințele de coriandru, semințele de fenicul, usturoiul zdrobit, sucul de portocale și restul cărnii stoarse, sucul de lămâie și restul cărnii stoarse, boabele de piper negru și stropi de vin în apă și aduceți la foc mic la foc mediu. Odată ce apa fierbe, periați fiecare file cu ulei de canola și condimentați cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Piper Negru
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Semințe întregi De Coriandru
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
Pesmet, Câteva Pumni
8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
Bucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
6
Puneți peștele, partea pielii, în coșul cu aburi peste apa care fierbe și aburiți până când este gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Păstârnaci Medii, Curățați De Coajă și Tăiați în Bucăți De 1,2 Cm
7
Aranjați peștele pe farfurii de servire cu sosul Romesco de ardei galben pe lateral. Acoperiți peștele cu movile pline de ulei de usturoi de pătrunjel și piper roșu-gust de măsline negre.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Galben
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
2 Linguri De Pătrunjel Italian Proaspăt Tocat
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Pachet (3,4 Uncii) Budincă Instantă De Ciocolată JELL-O
Tempranillo, Albarino și Grenache sunt alegeri excelente pentru spaniolă. Când împerecheați vinul cu mâncăruri spaniole, de ce să nu urmați regula 'ce crește împreună merge împreună'? Va recomandam albari pentru vin alb si garnachan si tempranillo pentru vin rosu. Ai putea încerca Vina Herminia Lady Label Herminia Tempranillo. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 14 dolari pe sticlă.