Bas cu dungi la grătar cu unt portocaliu-șofran

Bas cu dungi la grătar cu unt portocaliu-șofran
Nevoie de o curs principal fără gluten, prietenos cu fodmap și pescatarian? Basul cu dungi la grătar cu unt portocaliu-șofran ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 6. O porție conține 839 calorii, 95g de proteine, și 45g de grăsime. Pentru $10.88 pe portie, această rețetă acoperă 52% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de portocale; 1, concentrat de suc de portocale, sare de mare grosieră și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este minunat. Încercați Bas cu dungi cu legume șofran și broccoli condimentat Rabe, Bas Cu Dungi Portocalii-Fenicul Prăjit, și Bas Cu Dungi La Grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți untul, concentratul de suc, oțetul și șofranul într-o cratiță mică pentru a amesteca. Condimentează untul după gust cu sare grosieră și piper. Faceți înainte se poate face cu 2 zile înainte. Acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
șofranșofran
OțetOțet
UntUnt
SucSuc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
2
Folosind un cuțit ascuțit mic, tăiați fante diagonale pe ambele părți ale peștilor la intervale de 1 inch. Aranjați peștele pe foaia de copt cu margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuțitCuțit
3
Presărați suc proaspăt de portocale și sare în fante și cavități de pește. Umpleți cavitățile cu felii de portocale (aproximativ 3 pe pește). Acoperiți ușor și lăsați să stea la temperatura camerei cel puțin 30 de minute și până la 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De PortocaleFelii De Portocale
Suc De PortocaleSuc De Portocale
PeștePește
SareSare
4
Pulverizați rafturi pentru grătar și pește generos cu spray antiaderent. Pregătiți grătarul (foc mediu-mare).
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
5
Așezați cratița cu unt de portocale-șofran la marginea grătarului pentru a se încălzi, amestecând ocazional. Aranjați peștele pe grătar. Grătiți până când este doar opac în centru, aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofranșofran
UntUnt
PortocaliuPortocaliu
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
6
Transferați pe plăci.
7
Se servește cu unt cald condimentat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate68
Revista