Nevoie de o curs principal fără gluten, prietenos cu fodmap și pescatarian? Basul cu dungi la grătar cu unt portocaliu-șofran ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 6. O porție conține 839 calorii, 95g de proteine, și 45g de grăsime. Pentru $10.88 pe portie, această rețetă acoperă 52% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de portocale; 1, concentrat de suc de portocale, sare de mare grosieră și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este minunat. Încercați Bas cu dungi cu legume șofran și broccoli condimentat Rabe, Bas Cu Dungi Portocalii-Fenicul Prăjit, și Bas Cu Dungi La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Bateți untul, concentratul de suc, oțetul și șofranul într-o cratiță mică pentru a amesteca. Condimentează untul după gust cu sare grosieră și piper. Faceți înainte se poate face cu 2 zile înainte. Acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
șofran
Oțet
Unt
Suc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bateti
2
Folosind un cuțit ascuțit mic, tăiați fante diagonale pe ambele părți ale peștilor la intervale de 1 inch. Aranjați peștele pe foaia de copt cu margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuțit
3
Presărați suc proaspăt de portocale și sare în fante și cavități de pește. Umpleți cavitățile cu felii de portocale (aproximativ 3 pe pește). Acoperiți ușor și lăsați să stea la temperatura camerei cel puțin 30 de minute și până la 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale
Suc De Portocale
Pește
Sare
4
Pulverizați rafturi pentru grătar și pește generos cu spray antiaderent. Pregătiți grătarul (foc mediu-mare).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
5
Așezați cratița cu unt de portocale-șofran la marginea grătarului pentru a se încălzi, amestecând ocazional. Aranjați peștele pe grătar. Grătiți până când este doar opac în centru, aproximativ 5 minute pe fiecare parte.