Bas Cu Dungi Crocante Cu Lămâie Conservată, Naut Și Cuscus

Bas Cu Dungi Crocante Cu Lămâie Conservată, Naut Și Cuscus
Nevoie de o curs principal fără lactate și pescatarian? Basul cu dungi crocante cu lămâie conservată, naut și cuscus ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Pentru $3.91 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 493 calorii, 37g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți sare și piper kosher, ulei de măsline; mai mult, cuscus și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Această rețetă este plăcută de 52 de gurmanzi și bucătari. Cu o lingură scor de 97%, acest fel de mâncare este spectaculos. Încercați Bas cu dungi și sos de lămâie conservat cu morcovi la grătar, Cuscus vegetal cu năut și lămâi conservate, și Bas cu dungi întregi cu lămâie și mentă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 93°.se usucă fileurile de pește și se condimentează peste tot cu1/2 lingurițe. sare și1 / 4 lingurițe. pepper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De PeșteFile De Pește
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Puneți făina într-un vas larg și puțin adânc și dragați ușor peștele în făină, scuturând orice exces.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
3
Încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă de 12 inci la foc mediu-mare până când strălucește fierbinte. Aranjați pielea de pește cu fața în jos în tigaie, astfel încât fileurile să se potrivească fără să se atingă. Gatiti netulburat timp de 4 minute. Cu o spatulă, aruncați o privire sub un file pentru a vedea dacă pielea este maro-aurie și crocantă. Dacă nu, gătiți încă 1 minut. Întoarceți fileurile și gătiți până se rumenesc ușor și tocmai fierte, încă 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
4
Transferați într-un suport de sârmă așezat peste o foaie de copt și păstrați-l cald în cuptor. Reduceți focul la mediu, adăugați semințele de chimen în tigaie și gătiți, amestecând, până când sunt parfumate, aproximativ 10 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
5
Adăugați roșiile, 1/2 linguriță. sare și 3 Tbs. apă și gătește până devin cochete, 3 până la 4 minute. Se amestecă năutul și se gătește până se încălzește, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
6
Adăugați lămâia conservată (sau coaja de lămâie) și coriandrul tocat. Condimentează după gust cu sare și piper. Răzuiește o furculiță prin cuscus pentru a o pufni, apoi împarte-o în 4 farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lămâie ConservatăLămâie Conservată
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
7
Așezați pielea de pește cu fața în sus pe cuscus. Se pune lingura pe amestecul de naut si se orneaza cu harissa si o imprastiere de frunze de coriandru. Dacă doriți, stropiți ulei de măsline extravirginpeste peștele de la masă. Sugestii de servire acest fel de mâncare este o masă completă în sine, dar ați putea începe cu o salată simplă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru ProaspătCoriandru Proaspăt
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
HarissaHarissa
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
1
Calorii
1
550, grăsime
2
16, Calorii Grase
1
150, Grăsimi Saturate
2
5, proteine
3
39, Grăsimi Mononesaturate
4
9, carbohidrați
5
600, colesterol
6
115, fibră
7
Foto: Scott Phillips
8
Evaluați această rețetă și vizualizați recenzii
1
61, Grăsimi Polinesaturate
2
5, sodiu
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate79
Revista