Bas Cu Dungi Crocante Cu Lămâie Conservată, Naut Și Cuscus
Nevoie de o curs principal fără lactate și pescatarian? Basul cu dungi crocante cu lămâie conservată, naut și cuscus ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Pentru $3.91 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 493 calorii, 37g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți sare și piper kosher, ulei de măsline; mai mult, cuscus și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Această rețetă este plăcută de 52 de gurmanzi și bucătari. Cu o lingură scor de 97%, acest fel de mâncare este spectaculos. Încercați Bas cu dungi și sos de lămâie conservat cu morcovi la grătar, Cuscus vegetal cu năut și lămâi conservate, și Bas cu dungi întregi cu lămâie și mentă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 93°.se usucă fileurile de pește și se condimentează peste tot cu1/2 lingurițe. sare și1 / 4 lingurițe. pepper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Pește
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Puneți făina într-un vas larg și puțin adânc și dragați ușor peștele în făină, scuturând orice exces.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Bomboane De Caracatiță Brite
3
Încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă de 12 inci la foc mediu-mare până când strălucește fierbinte. Aranjați pielea de pește cu fața în jos în tigaie, astfel încât fileurile să se potrivească fără să se atingă. Gatiti netulburat timp de 4 minute. Cu o spatulă, aruncați o privire sub un file pentru a vedea dacă pielea este maro-aurie și crocantă. Dacă nu, gătiți încă 1 minut. Întoarceți fileurile și gătiți până se rumenesc ușor și tocmai fierte, încă 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
4
Transferați într-un suport de sârmă așezat peste o foaie de copt și păstrați-l cald în cuptor. Reduceți focul la mediu, adăugați semințele de chimen în tigaie și gătiți, amestecând, până când sunt parfumate, aproximativ 10 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Bitul De Copt Portocaliu M&m
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Adăugați roșiile, 1/2 linguriță. sare și 3 Tbs. apă și gătește până devin cochete, 3 până la 4 minute. Se amestecă năutul și se gătește până se încălzește, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
6
Adăugați lămâia conservată (sau coaja de lămâie) și coriandrul tocat. Condimentează după gust cu sare și piper. Răzuiește o furculiță prin cuscus pentru a o pufni, apoi împarte-o în 4 farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lămâie Conservată
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Nonpareils Argintii
1 Kg Tortillas De Maíz
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
7
Așezați pielea de pește cu fața în sus pe cuscus. Se pune lingura pe amestecul de naut si se orneaza cu harissa si o imprastiere de frunze de coriandru. Dacă doriți, stropiți ulei de măsline extravirginpeste peștele de la masă. Sugestii de servire acest fel de mâncare este o masă completă în sine, dar ați putea începe cu o salată simplă.