Baruri de mic dejun cu fructe și nuci

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați barurile de mic dejun cu fructe și nuci. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 30. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 53 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de semințe de floarea soarelui, sare, suc de portocale și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Încercați Bare de Granola cu fructe și nuci masticabile, Bare De Mic Dejun Pline Cu Fructe Din Cereale Integrale, și Parfaits de fructe tropicale cu bici de nuci de vanilie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 30
Se toarnă suc de portocale peste curmale și se lasă la macerat 5 minute.
Între timp, așezați migdalele, caisele uscate și prunele uscate într-un robot de bucătărie și pulsați de câteva ori până când sunt tocate grosier.
Adăugați sare și curmale cu suc de portocale și pulsați până când amestecul începe să se lipească.
Adăugați semințe de dovleac și semințe de floarea soarelui, pulsând de câteva ori doar pentru a încorpora.
Folosind mâinile umede, scoateți amestecul pe o suprafață de lucru și formați-l într-un buștean de aproximativ 1 3/4 in. wide și 1/2 în. gros. Folosiți palmele pentru a aplatiza într-o bară și tăiați bara în 8 bucăți egale.
Aranjați bucăți de aproximativ 1 in. separat pe o foaie de copt tapetată cu pergament.
Coaceți 8 minute. Folosind o spatulă rezistentă la căldură, întoarceți barele și coaceți încă 8 minute sau până când nucile sunt prăjite (dar înainte ca fructele să înceapă să ardă). A se păstra într-un recipient etanș până la 4 zile.