Baruri de mic dejun acoperite cu Nutella
Barurile de mic dejun acoperite cu Nutella, ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. O porție conține 220 calorii, 4G de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă fără lactate servește 10 și costă 32 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de zahăr granulat, praf de copt, scorțișoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Cu o lingură scorul de 29%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Încercați Nutellan și fructe Topped vafe, Nutella Topped Red Velvet Oreo Cheesecakes, și Fulgi de ovăz pentru micul dejun Nutella pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (180 grade C).
Înveliți o tigaie de 8x8 inci cu spray de gătit.
Într-un castron mare, amestecați făina, bicarbonatul de sodiu, praful de copt și scorțișoara. Într-un alt castron, amestecați împreună zahărul, untul sau margarina nehidrogenată, merele și oul.
Adăugați amestecul de mere în amestecul de făină și amestecați doar pentru a combina. Ori ușor în traseu se amestecă și lingura în tava de copt. Neteziți suprafața.
Coaceți timp de 25 până la 30 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centru iese curată.
Se lasă să se răcească timp de 15 minute și se întoarce pe o placă de tăiere.
Lasă-le să se răcească complet.
Când se răcește, se taie în 10 bare.
Intindeti partea de sus a fiecarei bare cu un pic de Nutella.