Această rețetă servește 24. O porție conține 280 calorii, 3G de proteine, și 15g de grăsime. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați unt, dovleac, cremă de brânză și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Baruri De Cheesecake Streusel Cu Dovleac, Dovleac Cheesecake Gingersnap Streusel Baruri, și Bare De Brânză Streusel Cu Dovleac Fără Gluten.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 177°.într-un castron mare, amestecați împreună amestecul de prăjituri, prăjiturile zdrobite și nucile pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie Mix
Cookie-uri
Nuci Pecan
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Cuptor
2
Tăiați în unt, folosind blenderul sau furculița de patiserie, până când amestecul este sfărâmicios. Rezervați 1 cană amestec pentru topping. Apăsați amestecul rămas în partea inferioară a tăvii de 13x9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Tigaie
3
Coaceți 10 minute. Se răcește 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Între timp, într-un castron mare, bateți crema de brânză și zahărul cu mixerul electric la viteză medie până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
5
Adăugați ingredientele de umplere rămase; bate până se omogenizează bine.
6
Se toarnă peste baza caldă de biscuiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
Baza
7
Se presară cu topping rezervat.
8
Coaceți 35 până la 40 de minute sau până când centrul este setat. Se răcește 30 de minute. Se dă la frigider aproximativ 2 ore sau până se răcește.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
9
Înainte de servire, stropiți cu toppinguri de ciocolată și caramel. Pentru bare, tăiați în 6 rânduri cu 4 rânduri. A se păstra acoperit la frigider.