Hortopita
Hortopitan este un fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan garnitură. Această rețetă servește 6. Pentru 4,26 USD pe porție, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 12g de proteine, 44G de grăsime, și un total de 721 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Această rețetă din Alimenterețeaua necesită ulei de măsline, patrunjel, apă și ceapă de primăvară. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 78%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare:.
Instrucțiuni
Pentru crustă: într-un castron mare sau robot de bucătărie, amestecați făina și sarea.
Adăugați uleiul și lichidul și amestecați scurt, până se formează un aluat.
Se toarnă aluatul pe o scândură făinată și se frământă până când aluatul este neted, aproximativ 5 minute. Acoperiți și lăsați să se odihnească timp de 30 de minute.
Preîncălziți o oală cu ulei de canola la 375 grade F.
Pentru umplutură: într-o oală mare, fierbeți scurt verdeața până se ofilesc.
Îndepărtați și strecurați excesul de apă.
Încălziți o tigaie sotată la foc mediu.
Adăugați 4 uncii de ulei de măsline. Când uleiul este fierbinte, adăugați ceapa de primăvară și gătiți până devine translucid.
Adăugați scallions și continuați să soteți până când sunt fragede.
Adăugați verdeața ofilită și pătrunjelul și sotati încă 3 minute.
Se ia de pe foc și se adaugă mărarul și sarea, pentru a condimenta. Se lasă deoparte să se răcească.
Împărțiți aluatul în 4 bucăți. Pe o suprafață făinoasă, rotiți 1 bucată într-un dreptunghi mare. Tăiați marginile dacă este necesar.
Periați ambele părți ale aluatului cu ulei de măsline și așezați o porție generoasă de umplutură pe 1 capăt al aluatului, lăsând o margine de 1 inch.
Rulați aluatul într-un cilindru și apoi formați-l într-o bobină. Continuați cu celelalte bucăți de aluat și repetați procesul. Prăjiți-le pe rând.
Tăiați în jumătate și serviți cald sau la temperatura camerei.