Barilla veggie coturi de legume Mac și brânză cu firimituri de pâine crocante

Barilla coturi Veggie cu Mac și brânză cu firimituri de pâine crocante ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă face 4 porții cu 931 calorii, 28G de proteine, și 82G de grăsime fiecare. Pentru $ 2.67 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați pesmet panko, ulei de măsline, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi crema grea, puteți urma acest fel principal cu Viscol de casă cu ouă de unt de arahide Reese ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Brânză Cremă De Legume Crocantă, Macaroane și brânză cu pesmet de usturoi, simplu și Chipotle, și Fileuri de pește Maruja stratificate cu roșii, capere, pesmet și brânză.
Instrucțiuni
Se sotează pesmetul panko în tigaie medie cu ulei de măsline timp de 2-3 minute sau până se rumenesc ușor și crocant, se lasă deoparte.
Aduceți la fierbere o oală mare și mică de apă.
Între timp, într-o tigaie mare se sotează usturoiul în ulei de măsline până la culoarea ușor galbenă; adăugați okra și sotati timp de 1 minut.
Adăugați smântâna grea și aduceți la foc mic.
Scoateți de pe foc și adăugați brânzeturile Fontina și Asiago încet pentru a încorpora.
Gatiti pastele conform indicatiilor pachetului, scurgeti 1 minut sub timpul necesar de gatit si amestecati cu sosul si branza Parmigiano. Condimentează după gust cu sare și piper alb.
Sus cu firimituri de pâine crocante.