Bare De Rubarbă

Bare De Rubarbă
Bare de rubarbă ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 114 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 30. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Ziua Mamei. 201 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de jeleu de căpșuni, unt, rubarbă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Cu o lingură scor de 12%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Rețete similare includ Bare De Ovăz Cu Rubarbă, Bare De Cremă De Rubarbă, și Bare De Cheesecake Cu Rubarbă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Ungeți o tigaie jellyroll de 10x15 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Într-un castron mare, amestecați împreună 2 căni de făină și praf de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
3
Tăiați 1/2 cană de unt ciupind între degete sau folosind o furculiță sau un tăietor de patiserie până când amestecul este sfărâmicios. Se amestecă oul și laptele doar până când amestecul este umezit. Bateți în fundul tigaiei pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Făină Universală, Plus Suplimentar Dacă Este NecesarFăină Universală, Plus Suplimentar Dacă Este Necesar
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Întindeți rubarba peste crustă într-un strat uniform, apoi presărați pulberea de gelatină uscată peste rubarbă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
5
Pregătiți toppingul amestecând împreună 2 căni de zahăr alb și 1 cană de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjite și FisticPrăjite și Fistic
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
6
Tăiați 1/2 cană de unt așa cum ați făcut pentru crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
7
Presărați toppingul uniform peste rubarbă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
8
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când toppingul se rumeneste și rubarba este suficient de fragedă pentru a străpunge ușor cu o furculiță, aproximativ 45 de minute. Se răcește și apoi se taie în bare pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții30
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista