Bare De Rubarbă
Bare de rubarbă ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 114 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 30. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Ziua Mamei. 201 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de jeleu de căpșuni, unt, rubarbă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Cu o lingură scor de 12%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Rețete similare includ Bare De Ovăz Cu Rubarbă, Bare De Cremă De Rubarbă, și Bare De Cheesecake Cu Rubarbă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Ungeți o tigaie jellyroll de 10x15 inch.
Într-un castron mare, amestecați împreună 2 căni de făină și praf de copt.
Tăiați 1/2 cană de unt ciupind între degete sau folosind o furculiță sau un tăietor de patiserie până când amestecul este sfărâmicios. Se amestecă oul și laptele doar până când amestecul este umezit. Bateți în fundul tigaiei pregătite.
Întindeți rubarba peste crustă într-un strat uniform, apoi presărați pulberea de gelatină uscată peste rubarbă.
Pregătiți toppingul amestecând împreună 2 căni de zahăr alb și 1 cană de făină.
Tăiați 1/2 cană de unt așa cum ați făcut pentru crustă.
Presărați toppingul uniform peste rubarbă.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când toppingul se rumeneste și rubarba este suficient de fragedă pentru a străpunge ușor cu o furculiță, aproximativ 45 de minute. Se răcește și apoi se taie în bare pentru a servi.