Bare De Plăcintă Cu Mere

Bare De Plăcintă Cu Mere
Barele de plăcintă cu mere ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de deserturi. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană lacto ovo are 268 calorii, 2G de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 48. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, făină, apă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 656 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de dependența mea de coacere. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 0%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Bare De Plăcintă Cu Mere, Bare De Plăcintă Cu Mere, și Bare De Plăcintă Cu Mere.

Instrucțiuni

1
Faceți crusta
Ingrediente de care veți avea nevoie
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
2
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
3
Căptușiți o foaie de copt cu margini de 15 pe 17 inci cu hârtie pergament. Într-un mixer în picioare prevăzut cu accesoriul cu palete, bateți untul cu zahărul la viteză medie până când este ușor și pufos, aproximativ 2 minute. La viteză mică, bateți făina și sarea până se formează un aluat moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Boabe Espresso Acoperite Cu Ciocolată NeagrăBoabe Espresso Acoperite Cu Ciocolată Neagră
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Apăsați aluatul peste fundul tigaiei pregătite creând un strat uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Coaceți în centrul cuptorului timp de aproximativ 20 de minute, până când crusta este aurie și setată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
6
Se lasă să se răcească pe un raft.
7
Faceți umplutura
8
Într-o tigaie foarte mare, topiți 6 linguri de unt cu 1/2 cană de zahăr brun deschis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun DeschisZahăr Brun Deschis
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
9
Adăugați merele în tigaie și gătiți la foc mare, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 10 minute. Se amestecă scorțișoara și nucșoara.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Poate Dieta SifonPoate Dieta Sifon
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
10
Gatiti pana cand merele sunt caramelizate si foarte fragede si lichidul se evapora, cu aproximativ 10 minute mai mult; răzuiți orice bucăți lipite de fundul tigaiei și, dacă este necesar, adăugați până la 1/2 cană de apă pentru a preveni arderea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
11
Lasă să se răcească. (Nu am nevoie să adaug apă în tigaie.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
12
Faceți toppingul
13
Într-un castron mare, amestecați ovăzul cu făina, zahărul brun deschis, scorțișoara, bicarbonatul de sodiu și sarea. Folosind un blender de patiserie pentru a tăia untul până când amestecul seamănă cu o masă grosieră. Se amestecă nucile pecan și se presează amestecul în aglomerări.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun DeschisZahăr Brun Deschis
Despre Zahărul De CofetariDespre Zahărul De Cofetari
Poate Dieta SifonPoate Dieta Sifon
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Decoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si FriscaDecoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si Frisca
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Cești De Mărimea Unei Gustări PiersiciCești De Mărimea Unei Gustări Piersici
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
14
Asamblați și
15
Coace
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
16
Întindeți umplutura de mere peste crustă. Împrăștiați firimiturile deasupra, apăsându-le ușor într-un strat uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
17
Coaceți în centrul cuptorului timp de 1 oră, până când toppingul este auriu; rotiți tigaia la jumătatea coacerii.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
18
Lăsați să se răcească complet pe un raft înainte de a tăia în bare de 2 inci.

Vin recomandat: Recolta Târzie Riesling, Moscato Dasti, Prosecco

Plăcinta cu mere funcționează foarte bine cu recolta târzie Riesling, Moscato d ' Asti și Prosecco. Aceste vinuri de desert au cantitatea potrivită de dulceață și arome ușoare, fructate, care nu vor învinge plăcinta cu mere. Snake River Late Harvest Riesling cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Râul Șarpe Recolta Târzie Riesling
Râul Șarpe Recolta Târzie Riesling
Făcut din strugurii lăsați să stea pe viță de vie în podgoria noastră estate Arena Valley, Late Harvest Riesling este vinul nostru original de desert. Anul nostru 2011 are un nas limeade cu un indiciu de minerale și un finisaj de miere. Savurați acest vin cu deserturi pe bază de fructe sau ca aperitiv răcoritor.
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții48
Scor De Sănătate1
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista