Bare De Gheață Cu Lămâie

Bare De Gheață Cu Lămâie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de Hor d ' oeuvre, așa că încercați barele de gheață cu lămâie. Această rețetă servește 16 și costă 50 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 158 calorii. Mergeți la magazin și ridicați unt, coajă de lămâie, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă de la Foodnetwork are 26 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Plăcintă Cu Gheață Cu Lămâie, Plăcintă Cu Gheață Cu Lămâie, și Plăcintă Cu Gheață Cu Lămâie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
1
Așezați biscuiții graham în vasul unui robot de bucătărie și pulsați până se formează firimituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți Graham întregi, Rupti în Bucăți MariBiscuiți Graham întregi, Rupti în Bucăți Mari
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Adăugați unt, zahăr brun și sare și puls pentru a încorpora, până când firimiturile seamănă cu nisipul umed. Înveliți o tigaie pătrată de 8 inci cu spray de gătit și împachetați firimiturile ferm în fundul acesteia. La frigider până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
1
Într-un castron mare, combinați crema de brânză, laptele condensat și produsul din ou pasteurizat și bateți la înălțime cu un mixer electric până când este neted și cremos, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kilograme De Cartofi Albaștri2 Kilograme De Cartofi Albaștri
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Adăugați coaja de lămâie și sucul și bateți până se încorporează complet, încă 30 de secunde. Într-un castron mic, combinați gelatina și apa clocotită și bateți până când gelatina este complet dizolvată; lăsați să se răcească 2 până la 3 minute. Se amestecă gelatina în amestecul de cremă de brânză-lămâie până se încorporează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Bomboane RuntsBomboane Runts
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Se toarnă umplutura peste crustă. La frigider timp de 8 ore sau peste noapte, până când umplerea este fermă. Feliați în pătrate de 2 inci folosind un cuțit răcit acoperit cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 25 m.
Porții16
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista