Bare De Gheață Cu Lămâie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de Hor d ' oeuvre, așa că încercați barele de gheață cu lămâie. Această rețetă servește 16 și costă 50 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 158 calorii. Mergeți la magazin și ridicați unt, coajă de lămâie, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă de la Foodnetwork are 26 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Plăcintă Cu Gheață Cu Lămâie, Plăcintă Cu Gheață Cu Lămâie, și Plăcintă Cu Gheață Cu Lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Așezați biscuiții graham în vasul unui robot de bucătărie și pulsați până se formează firimituri.
Adăugați unt, zahăr brun și sare și puls pentru a încorpora, până când firimiturile seamănă cu nisipul umed. Înveliți o tigaie pătrată de 8 inci cu spray de gătit și împachetați firimiturile ferm în fundul acesteia. La frigider până când este gata de utilizare.
Într-un castron mare, combinați crema de brânză, laptele condensat și produsul din ou pasteurizat și bateți la înălțime cu un mixer electric până când este neted și cremos, aproximativ 2 minute.
Adăugați coaja de lămâie și sucul și bateți până se încorporează complet, încă 30 de secunde. Într-un castron mic, combinați gelatina și apa clocotită și bateți până când gelatina este complet dizolvată; lăsați să se răcească 2 până la 3 minute. Se amestecă gelatina în amestecul de cremă de brânză-lămâie până se încorporează bine.
Se toarnă umplutura peste crustă. La frigider timp de 8 ore sau peste noapte, până când umplerea este fermă. Feliați în pătrate de 2 inci folosind un cuțit răcit acoperit cu spray de gătit.