Blackberry-migdale fulgi de ovăz baruri ar putea fi doar masa de dimineață pe care îl căutați. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 170 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 24. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. 46 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați făină, praf de copt, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 23%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Bare De Fulgi De Ovăz Cu Migdale De Mure, Batoane De Plăcintă Cu Fulgi De Ovăz De Mure, și Bare de mure-migdale.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți vasul de copt din sticlă de 13x9 inci (3 litri) cu unt sau spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din Sticlă
Cuptor
2
Într-un castron mare, amestecați făina, ovăzul, zahărul brun, praful de copt și sarea. Lucrați în bucăți de unt cu degetele până când amestecul arată ca o masă grosieră. Se amestecă migdalele. Apăsați jumătate din amestec în fundul vasului de copt. Se acoperă cu răspândire de fructe și mure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Mure
Răspândirea Fructelor
Zahăr Brun
Migdale
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Ovăz
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Bol
3
Presărați deasupra amestecul de ovăz rămas; bateți ușor.
4
Coaceți 32 până la 35 de minute sau până se rumenesc. Se răcește pe raftul de răcire cel puțin 45 de minute.